WKN Australia: John Wayne Parr vs. Dymitry Valent!
Thai-Mati
Wysłana - 08 stycznia 2010 19:48
Sprawdź swoje BMI
Do bardzo ciekawej walki na zasadach Muay Thai dojdzie w dalekiej Australii 13 marca br. Wielka światowa sława tajskiego boksu 34 letni John Wayne Parr spotka się z świetnym 21 letnim białoruskim zawodnikiem Dymitrym Valentem, który obecnie jest gwiazdą pierwszej wielkości w tym sporcie. Pierwotnie rywalem JWP miał być Turek Adem Bozkurt. Valent jest siedmiokrotnym Mistrzem Świata organizacji takich jak WMC, IFMA, WAKO, WKN WAKO-PRO. Zawodnik białoruskiego gymu "Kick Fighter", będzie trudnym rywalem nawet dla twardego jak skałą JWP, który był wielokrotnym Mistrzem Świata WMC i WKA, oraz uczestnikiem największych światowych gal K-1 MAX.
www.**********.pl
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
1262984603000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 08 stycznia 2010 22:16
nie wiem, na jaki, ale jak cenzura, to pewnie konkurencja
a swoją drogą walka naprawde bardzo ciekawa, John Wayne w pierwszej serii Contender: Asia doszedł aż do finału (gdzie mu kibicowałam, bo ten burak Yodsenklai jakiś dziwny był ) więc mam nadzieję, że da się to zobaczyć na YT
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Masz racje Marta.Yodsenklai to nie tylko burak,ale i kartofel.Po jego wypowiedziach w Contenderze mozna bylo wywnioskowac.Swoja droga tez kibicowalem JWP.Stracilem juz nadzieje na kolejna edycje,ale chcialem zapytac czy widzialas to:
cos jakby damski contender.Jesli znasz to,to nie wiesz skad moge to sciagnac???Sorry za zejscie z tematu.
(L)
1262998001000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 09 stycznia 2010 08:37
na stronie Contendera cały czas jest "season 2 coming soon" miało to ruszyć pod koniec października, nie wiem jaki jest lag w stosunku do emisji w TV. co do Fight Girls, to szukałam na kilku portalach, ale nigdzie nie ma Gina tam walczyła, czy była trenerką? i czy mnie sie wydawało, czy tam brała udział Kerry Vera?
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Co do Fight Girls to nie wiem jaki tam jest sklad,niektore walki sa na youtube,ale nie ogladam,bo nie chce popsuc sobie zabawy(wiem ze wkoncu ob***e calosc).Co do Contendera to ostatnio gdzies sie doczytalem ze maja zaczac krecic dopiero w marcu 2010.Na pocieszenie cos co wygrzebalem po wielu trudach: