Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Węglowodany- jakie?

hacker06

Wysłana - 22 września 2009 18:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,

Chciałbym zakupić jakieś węglowodany, aby uzupełniać je podczas treningu (+++ masa :P). Po treningu biorę 100g gainerka, a przed- obiad, tak więc węgli mi nie potrzeba przed treningiem. Mam (chyba) niedowagę 62kg~/180cm. Chciałbym popijać sobie węglowodany w czasie treningu. Co polecacie? Ile gram węglowodanów wsypywać? Trener polecił mi 75g/1,5l wody (której i tak całej nie wypijam, bo część zostawiam także na rozrobienie gainera + trochę zostaje). Podczas samego treningu wypijam z 0.5l wody, może trochę więcej. Zbiegłem troszkę z tematu, więc reasumując:

1. Jakie węglowodany polecacie? Tylko, żeby nie były za drogie, bo na kasie nie śpię :P

2. Ile tych węglowodanów brać?

PS. Staż: 9-10 miesięcy (z przerwą wakacyjną), stosowane suplementy: Biogenix monster mass - 100g po treningu.

Pozdrawiam!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 września 2009 18:56 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

bic44

hacker06

Wysłana - 22 września 2009 18:58    Edytuj Cytuj
Twoją wypowiedź zostawię bez komentarza. Nie masz nic mądrego do napisania- nie pisz. Nie mam zamiaru czytać docinek. Jeśli coś nie pasuje to doradź, pomóż, a nie od razu ironizujesz.

bic44

Wysłana - 22 września 2009 19:03    Edytuj Cytuj
mało wiesz mój drogi, wiec najpierw myśl zanim odpiszesz
Ekspert -

hacker06

Wysłana - 22 września 2009 19:06    Edytuj Cytuj
Widziałeś kogoś kiedykolwiek kto wpiernicza mód na treningu? Ja nie, chociaż mój staż jest krótki, ale i tak Twoja wypowiedź była złośliwa.

MrKolos

Wysłana - 22 września 2009 19:11    Edytuj Cytuj
ja widzialem! ja widzialem!

dobrym rozwiazaniem jest tez banan... i nie przejmuj sie, ze obciachowo wyglada ;)

MrKolos :)

hacker06

Wysłana - 22 września 2009 19:13    Edytuj Cytuj
Mówicie poważnie? Serio ludzie wcinają miód na siłowni?! :D Generalnie to podobne działanie i chyba nawet jest zdrowiej (+taniej:P). Miód dostarczy mi wszystko to co dostarczyłyby mi węglowodany? :>

MrKolos

Wysłana - 22 września 2009 19:23    Edytuj Cytuj
z tym miodem to uwazaj bo mozna sie niezle uwalic... :P

a czym sa weglowodany ?
sa "energia" ktora z z powodzeniem uwalnia sie z cukrow prostych w ktore miod jest bardzo bogaty
prosze mnei poprawiac jesli zle mowie... przez ten temat juz niczego nie jestem pewien :D

MrKolos :)

KAZIK12345

Wysłana - 22 września 2009 19:24    Edytuj Cytuj
Miod ma w sobie cukry czyli weglowodany proste a ty masz dostarczac przede wszystkim zlozone takie jak np ryż .

koksmaciek

Wysłana - 22 września 2009 19:25    Edytuj Cytuj
platki owsiane,makaron,kasza

www.pajacyk.pl
Znawca -

hacker06

Wysłana - 22 września 2009 19:26    Edytuj Cytuj
Czyli kto w końcu dobrze prawi? :P

Jednak węglowodany będą lepsze? Jeśli tak, to nie zbaczajmy więcej z tematu i polećcie mi jakieś na portfel 17latka ;)

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Węglowodany- jakie?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.