Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 395 razy
słowa kluczowe: węglowodany 
Autor

Węglowodany

Lewy1315

Wysłana - 25 lutego 2010 22:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam takie pytanie jak to z tym jest jeżeli jem mniej węgli to mięśnie idą tak samo w góre tylko mniej tłuszczu? czy nie idą wogole ? a jak mam węgli powiedzmy 3,5-4g to idą w góre z tłuszczem razem czy jak to jest ? pytam bo mam lekki tłuszczyk a jestem młody więc troszke widac mam 174,5 cm wzrostu 86-87 w pasie a w klatce jakies 98-99

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lutego 2010 22:10 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

debee

Wysłana - 25 lutego 2010 22:10    Edytuj Cytuj
ile masz lat?
Znawca -

Packman90

Wysłana - 25 lutego 2010 22:12    Edytuj Cytuj
mniej żryj

Co ty k***a wiesz o spamowaniu???

Lewy1315

Wysłana - 25 lutego 2010 22:20    Edytuj Cytuj
mam lat 15 jeśli to pomoże moge wrzucic fotki ? tylko nie wiem jak tu je wrzucic

debee

Wysłana - 25 lutego 2010 22:24    Edytuj Cytuj
za młody jesteś na diety. Jeszcze na to przyjdzie czas. Jak na razie poczytaj http://www.sfd.pl/10_wskaz%c3%b3wek_%c5%bcywieniowych-t315293.html jedz zdrowo, bądź aktywny i to w zupełności wystarczy.
pzdr
Znawca -

Lewy1315

Wysłana - 25 lutego 2010 22:34    Edytuj Cytuj
ale ja juz od dłuższego czasu stosuje diete i sie przyzwyczaiłem i po takim czasie nie chce przerywać.

debee

Wysłana - 25 lutego 2010 22:40    Edytuj Cytuj
Nikt Cie do niczego nie zmusi, ja bym diety nie stosował na Twoim miejscu i tyle. Ale poczytaj forum, zanim coś napiszesz bo głupoty piszesz ogólnie (1szy post). Na LC też można robić ładną masę, więc spożycie mniejszej ilości ww nie musi oznaczać braku wzrostu masy.
pzdr
Znawca -

Lewy1315

Wysłana - 25 lutego 2010 22:51    Edytuj Cytuj
okk powiedzmy że bym przerwał diete a ćwicze juz 18 miesięcy w tym 10 z dietą to spadki jakieś będą ? czy w moim wieku i przy mojej masie nie powinno być czegoś takiego ?

debee

Wysłana - 25 lutego 2010 22:58    Edytuj  Cytuj
Jedz zdrowo i regularnie, tak, żebyś był pojedzony i będzie ok!
pzdr

Zmieniony przez - debee w dniu 2010-02-25 22:58:52
Znawca -

Lewy1315

Wysłana - 25 lutego 2010 23:05    Edytuj Cytuj
ale nie umiem tak poprostu przerwać diety bo sie za bardzo do tego przywiązałem

chociaż może i moj problem polega na tym że jak widze w szkole jak sie znecają nad kimś słabszym to mysle sobie że nie chciałbym być taki jak on(oczywiście zawsze proboje uspokoić sytuacja) i o to mi chodzi boje sie że jak przestane ćwiczyc czy bede sie zle odzywial to stane sie przysłowiowym leszczem. Wiem że to brzmi głupio ale tak jest chociaż może jakbym sie zapisał zamiast tego na jakies sw ? moze bym sie czul pewniej i bym jadł duzo żeby mieć jakąś tam mase i nie być słabym ? co o tym myślisz? (wgl wielkie dzieki za pomoc i zainteresowanie) ;)

debee

Wysłana - 25 lutego 2010 23:07    Edytuj Cytuj
Pewnie, ruch w młodym wieku jak najbardziej wskazany. I jeżeli ma Ci to poprawić pewność siebie to jeszcze większy +
pzdr
Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Węglowodany

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.