Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wągry i dziury z tłuszczem...

Aze

Wysłana - 11 listopada 2009 23:41    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witajcie od dłuższego czasu męczę się z wągrami i dziurami na nosie z których regularnie codziennie przy wyciskaniu wylazi zółty łojotok... Mam pytanie jak można tego gów** się pozbyć? Próbowałem już wielu rzeczy... Na zwykłe pryszcze używam Afronis i ladnie je wysusza potem je wyciskam i gładze spirytusem i znikają ale na te wągry nie mam żadnego skutecznego sposobu... Myje twarz po 3-4 razy dziennie gorącą wodą a potem zimna aby zawężać pory ale to nic nie daje... Nadal mam wągry i te cholerne dziury na nosie... Chciałem iść do kosmetyczki ale jak zobaczyłem kumpla morde po tygodniu była gorsza niż pizza w osiedlowej Pizzeri ... Proszę o radę ludzi którzy walczyli z takim czymś i czym to skutecznie zwalczyli... Będą sogi. Z gory wielkie dzieki. Pozdro

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 listopada 2009 23:43 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TYMIAN133

Wysłana - 11 listopada 2009 23:43    Edytuj
Może pijesz za dużo kawy i jesz za dużo czekolady??

Pędzel_ony

Wysłana - 11 listopada 2009 23:52    Edytuj
1.za duzo myjesz twarz myj dwa razy w dniu ponieważ zmywajac ją tak czesto zmywasz naturalna ochrone i ja wysuszasz i wtedy cera nadrabia stracone sebum i tak powstaja prszycze zaskorniki i wagry.

2. nie samruj spirytusem bo to jeszcze bardziej wysusza postaraj sie stosowac kemy nawilzające do cery tłustej

3. nic nie wyciskaj właśnie po takim wyciskaniu robią sie dziury i blizny jedynie rozwiązanie to isc do kosmetyczki ale na oczyszczanie cery ultradźwiękami

NO pain NO gain

Aze

Wysłana - 12 listopada 2009 00:03    Edytuj
Tymian:

Kawe rzadko piję, owszem słodycze często się zdażają. Ograniczyć je mocno?

Pędzel_ony:

Ok myć rano i wieczorem? Ok a jaki krem polecasz? Jak to oczyszczanie ultradzwiekami? Co mi głosnik wpieprzy przed twarz 250 watowy ?? I ile to kosztuje? Już nie wyciskam bo mój nos wyglądał jak rozrusznik od bombowca

Malinowa

Wysłana - 12 listopada 2009 12:16    Edytuj
Nie wyciskaj tego, smaruj kremami specjalnie do cery z wagrami przeznaczonej i juz Przyda sie tez pewne tonik zamiast samej wody ,sama z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak sie wyciska (oczywicie ciezko opanwoac sie zby tego nie robi ) to pojawia sie ich coraz wiec.Wiec, zostaw je w spokoju,przemywaj tonikiemi smaruj jakims kreme przeznaczonym wlasnie do cery z wagrami.

Pędzel_ony

Wysłana - 12 listopada 2009 14:11    Edytuj
oczyszczanie ultra dźwiękiem czyli ty nie słyszysz tej częstotliwości ;p taki jakby odkurzacz to jest ;p. a z krem to wybierz sie najlepiej do dermatologa lub do dobrej kosmetyczki ona zbada twoja cerę tzn gęstość nawilzenie itp. i do twojej cery dostosuje idealny krem

NO pain NO gain

nioonia

Wysłana - 12 listopada 2009 15:33    Edytuj
umiesz zadawac pytania a wyszukiwarki uzyc to juz nie?
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Wągry i dziury z tłuszczem...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.