Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Czesc; cwicze od 18 miesiecy i jestem w punkcie w ktorym nie widze zadnych efektow dlatego zastanawiam sie nad zastosowaniem vinstrolu w tabletkach. Waze 83kg biceps40 wzrost 174 wiek29. Stosuje diete i uzywam roznych suplementow jak zma, procreatineE2, bialkoCNP, proaminos,bcaa; nic juz za bardzo nie daje mi zadowalajacych efektow. Moje pytania to 1.czy moge polaczyc vinstrol w cyklu z kreatyna? 2.czy ktos z uzytkownikow zaobserwowal jakies skutki uboczne? 3.ile najlepiej wziasc na cykl i jak dlugo ma trwac? 4.czy zauwaze znaczny postep Za odpowiedzi bede bardzo wdzieczny; w gre nie wchodzi nic innego poza vinstrolem gdyz nigdy nie uzywalem tego typu srodkow a z opinji na forach wydaje mi sie ze to bedzie mniejsze zlo, do tego jest on w tabletkach wiec nie mam problemu z przyjmowaniem. Dzieki   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 29   Waga: 83   Wzrost: 174   Obwód klatki: 118   Obwód ramienia: 40cm   Obwód talii: 32"   Obwód uda: ?   Obwód łydki: ?   Staż na siłowni: 18 miesiecy   Ilość spożywanego białka: 60g suplement+160gdieta   Ilość spożywanych węglowodanów: 500   Ilość spożywanych tłuszczów: 70   Opis przebytych cykli sterydowych: 0   Trening: 0   Cel cyklu: 0   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 0   Poziom BF%: 0   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): Tendencja do tycia   Stan zdrowia: Bardzo dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: niema   PPM podstawowa przemiana materii: ?   Wyciskanie leżąc (MAX): 110   Martwy ciąg (MAX): 195   Przysiad (MAX): 210
vinko kolego wbrew pozorom wcale nie jest takie bezpieczne,tyra organizm niszczy profil lipidowy krwi itd jeśli jednak jesteś zdecydowany to 30 mg dziennie podzielone na 3 dawki po 10 mg,wiele na samym winie nie zrobisz a stawy dostaną w kość,przemyśl jeszcze sobie to na spokojnie czy warto
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268415271000
Jendrek74
Wysłana - 12 marca 2010 19:50
Masz 29 lat, wbrew opisom o szkodliwości testosteronu na pewno by się sprawdził. I na pewno nie odnotował byś skutków ubocznych, przy rozsądnych dawkach.
Specjalista -
1268419858000
admsl
Wysłana - 12 marca 2010 20:01
Czyli rozsadna dawka to taka jak wiekszosc zaleca 30mg dziennie? Moge to polaczyc z kreatyna?
1268420474000
Jendrek74
Wysłana - 12 marca 2010 20:05
Ale ja pisałem o testosteronie. A jeśli chodzi o winstrol solo - to niestety odradzam.
To tylko taka bajka, że winko jest nieszkodliwe.
Specjalista -
1268420739000
pakman191
Wysłana - 12 marca 2010 20:56
a ja czesto lece wino solo i efekty sa super - uzylenie, skora jak papier no i wydolnosc super co do stawow wystarczy uwazac z ciezarem no i stosowac cos na stawy i to tyle.
on
Specjalista -
1268423803000
Jendrek74
Wysłana - 12 marca 2010 20:59
Co jednym służy - innych zabija.
Specjalista -
1268423988000
admsl
Wysłana - 12 marca 2010 21:27
Tak czytam i czytam i jestem raczej zdecydowany na ten vinstrol tyle, ze do konca niewiem czy dobrze jest przy tym brac kreatyne czy nie zabardzo?
1268425635000
Jendrek74
Wysłana - 12 marca 2010 21:32
Zależy od celu - jeśli chcesz przybrać na obwodach to daj kreatynę. Można, czemu nie.
Ale zazwyczaj winko stosuje się do uzyskania definicji, lub robieniu redukcji. Wysoki wskaźnik anaboliczny i umiarkowanie androgenny zabezpiecza przed spalaniem się mięśni podczas diety z ujemnym bilansem kalorycznym. I do tego ten środek nadaje się znakomicie.
Specjalista -
1268425955000
drRzezio
Wysłana - 13 marca 2010 10:51
Moge to polaczyc z kreatyna? Ja bym kreatynę zostawił na odblok żeby zmniejszyć spadki na odbloku.
Od 08.2010 ON
Znawca -
1268473910000
pakman191
Wysłana - 13 marca 2010 12:13
lec samo wino ewentualnie dodaj efedryne i bedziesz "szybki lopez" nie szalej z ciezarem duzo aerobow i trzymac diete bedzie si.
30mg ed przez 7 tyg. najlepiej cetabon jak jeszcze dostaniesz, ewentualnie genesis.
oczywiscie omega3, zma, bcaa, amino proste, esentiale forte, cos na stawy, i jakis kompleks witamin, ja lece hmb przy winie.
Zmieniony przez - pakman191 w dniu 2010-03-13 12:14:42