nie szkoada Ci pienięzy na to wszytko ? szanuje Twój topic i poświęcenie dla suplmenetów kóre urzywasz , ale prosze napisz mi tylko jego działanie ,odczucia , moc itp wszytko co mozesz o nim powiedziec wrzucam soga na zachętę
Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
1178917008000
skorup
Wysłana - 11 maja 2007 23:38
nie szkoada Ci pienięzy na to wszytko ? powiedzmy że postanowiłem sobie raz zaszaleć, na co dzień tyle supli nie wcinam, ograniczam się tylko do białka, witamin i od czasu do czasu jakąś kreatynkę łyknę. Poza tym wolę wydać kasę na suple niż przepić na imprezie, papierosów też nie palę więc coś mi się od życia należy Z resztą dużą część supli mam za punkty olimpa więc znów tak dużo to nie kosztowało.
co do Venoma to swoje odczucia opisałem w swoim teście, na temat skuteczności spalania fatu jeszcze się nie wypowiadam bo zjadłem dopiero 5 capsów. Na razie mogę tylko powiedzieć że daje niezłego powera na treningu, lepiej mnie pobudza niż np thyro Bardziej się pocę na siłce, jeść mi się chce tak samo jak normalnie więc apetytu u mnie nie hamuje. Żadnych negatywnych skutków nie odczuwam, od poniedziałku zaczynam brać po 2 caps/dzień.
jezeli porównać go do efedryny pobudza bardziej wiekszego daje kopa?
Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
1178986859000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 12 maja 2007 18:24
mialem od szocha 3 capsy na poczatku 1 wzialem porobilo mnie jak dziecko za***sity trening pozniej wzialem 2 caps naraz i bylo to samo
w 1 dniu w polowie treningu musialem sie polozyc na laweczce bo mi sie tak zaczelo w glowie krecic
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Ekspert -
1178987087000
skorup
Wysłana - 12 maja 2007 18:25
lepsze pobudzenie/power na treningu niż po thyrothermie, jedynie therma pro prolaba mnie podobnie kopała