Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 47271 razy
Autor

Usuwanie pieprzyków

SFD

Wysłana - 20 lipca 2004 11:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Hej,
Mam duża ilość pieprzyków na ciele (klatka i plecy) naliczyłem do usunięcia około 30 sztuk.
Wiem że trzeba pójść z tym do dermatolowa i sam stwierdzi ile nadaje się do usunięcia, ale pytanie.
Czy ktoś z was usuwał to metodą laserową (bo tak lekarz mi powdzial, że tylk olaserową taką ilość)?

Podeślijcie link lub adres kliniki i jeśli można wiedzieć ceną

pzdr,

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lipca 2004 12:10 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

afenis

Wysłana - 20 lipca 2004 12:10    Edytuj Cytuj
jeden koło 100 pln koszyuje ale oni usuwaja tylko te najwieksze oraz pozniej trzeba trszke z plasterkami polatac no i sa bllizny ale lepsze to niz swiadomosc co z pieprzyka wyrosnie ..w Łodzi polecam Dermed

AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5

Tyka

Wysłana - 20 lipca 2004 12:59    Edytuj Cytuj
jakoś strasznie drogo - w W-wie owszem, 100 zł za laser, ale za 1 cm kwadratowy powierzchni (u prywatnego dermatologa)

afenis

Wysłana - 20 lipca 2004 13:05    Edytuj Cytuj
no to na jedno wychodzi w sumie akurat ten co mi usuwali mogł miec z 1 cm.zreszta Dermed jest drogi ale akurat tam wart zapłacic kazda cene

AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5

SFD

Wysłana - 20 lipca 2004 13:55    Edytuj  Cytuj
jejq ale jak ja bym chcial ze 30 to moze jakas znizke by dali?

Tyka

Wysłana - 20 lipca 2004 14:03    Edytuj Cytuj
Pytałeś na priv o adres dermatologa - nie dysponuję konkretnym ale w każdej gazecie są ogłoszenia gabinetów świadczących takie usługi

Pavlo

Wysłana - 20 lipca 2004 15:07    Edytuj Cytuj
też mam sporo i przydałoby sie paru pozbyc

to boli ?

SFD

Wysłana - 20 lipca 2004 15:51    Edytuj Cytuj
cytat z fbb

"To zależy jak duże te pieprzyki. Ja miałam usuwane najpierw laserowo (mały), trwało dosłownie sekundę, nic nie bolało, szybko i bezinwazyjnie się zagoiło - SUPER. Potem chciałam tak samo ununąć większe i tu już mi się nie zgodzili laserem, robił mi chirurg plastyk skalpelem w znieczuleniu - strasznie dużo z tym zachodu - wycinanie trzech to ok 2 godziny, po zabiegu bolało, przez tydzień nie kazali mi się kąpać, musiałam nosić specjalne opatrunki, potem smarować to kilkanaście razy dziennie kosztownymi smarowidłami, nie uprawiać forsownego sportu, nie opalać sie prze 1/2 roku i mam nieciekawe blizny ... Ale i tak lepiej wygląda niż pieprzyki!"

Pavlo

Wysłana - 20 lipca 2004 16:57    Edytuj Cytuj
aha czyli na to wychodzi ze te średnie lub małe można laserem zawsze i wszedzie a te duże skalpelem najlepiej na zimie wyciąć :-/

SFD

Wysłana - 20 lipca 2004 17:05    Edytuj Cytuj
powiedzmy tak :) z tym zawsze i wszedzie bym tak sie nie wychylal :D

zreszta pierwsze co to do dermatologa dobrego trzeba pojsc ktory podejmie decyzje i takeigo walsnie szukam w wawie i nic :(

Pavlo

Wysłana - 20 lipca 2004 17:16    Edytuj Cytuj
ja juz byłem u dermatologa popatrzył popatrzył wykrzywił mine itd ale nie zakwalifikował .. chyba bo juz nie pamietam..

nie orientuje sie ktos gdzie w krakowie mozna wykonac taki zabieg laserowy?
(po laserze tez nie mozna sie opalac przez jakis czas? i jakiegos wiekszego wysiłku?)

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Usuwanie pieprzyków

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.