Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

United Gym Łódź-komentarze

Maop92

Wysłana - 12 października 2008 12:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Od pewnego czasu przymierzałem się do jakiejś SW.Myślałem nad MMA lub BJJ.Dowiedziałem się o klubie United Gym.Nie mam jak się dowiedzieć bo stronka nie działa od wczoraj. Mam pytanie do trenujących tam jaka tam panuje atmosfera?Czy można jeszcze dołączyć do grupy początkującej?Czy są jakieś podziały klubowe(kluby piłkarskie )Czy nie będę miał nieprzyjemności będąc za klubem za którym nie są członkowie klubu?Czy znajdę partnera do treningu?Proszę o wszelki info o tym klubie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 października 2008 16:13 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

r_l

Wysłana - 12 października 2008 16:13    Edytuj Cytuj
Ja trenuje w united gym i atmosfera jest fajna chlopaki z grupy zaawansowanej prezentuja wysoki poziom jest od kogo sie uczyc. Od tego tygodnia przyjezdza "DUDU" czarny pasek z Brazyli, bedzie z nami przez kilka miesiecy, grupy poczxatkujace sa tak samo w Aleksie Wtr, czw i na teofilowie pon, piat. (choc tam grupa jest wymieszane bo z polowa cwiczy juz ok. roku. Jesli juz trenowales spokojnie mozesz chodzic rowniez do zaawansowanej czyli przez caly tydzien. Co do sympati klubowych to ŁKS choc chlopaki zycia prywatnego nie mieszaja do treningow wiec jesli jestes za widzewem i nie bedziesz sie tym afiszowal nikt nie robi problemow. Najlepiej przyjdz i zobasz jak jest, pierwszy trening jest darmo wiec warto sprobowac.

united_gym

Wysłana - 29 października 2008 14:59    Edytuj Cytuj
Witam..
Na sali United Gym jest miejsce dla pasjonatów sztuk walki, a nie dla klubu kibica jednego lub drugiego łódzkiego zespołu. Nie ma tu miejsca na spory na tym gruncie (i nie będzie !). Jeśli się to komuś nie podoba będzie musiał szukać nowego miejsca ćwiczeń. Trenujący w United Gym znają moje podejście do spraw "kibiców" . Absolutnie tego nie pochwalam. Większość ludzi ćwiczących w klubie nie jest zainteresowana klubami piłkarskimi.Klub jest dla wszystkich.
Pozdrawiam.

w razie pytań: unitedgym@gmail.com

p.s. stronka za "chwilę" będzie działać

blachobjj

Wysłana - 29 października 2008 18:23    Edytuj Cytuj
DOKLADNIE POTWIERDZAM SLOWA!!
United Gym jest dla WSZYSTKICH niezaleznie jakiej druzynie pilkarkiej kibicuja na codzien!Pozdrawiam

United Gym Team Poland

FIGHT TO LIVE

sibov

Wysłana - 08 lutego 2010 23:09    Edytuj Cytuj
a ja mam pytanko czy są jakies wolne miejsca w grupie poczatkujacej bjj?

slaturb

Wysłana - 15 lutego 2010 23:19    Edytuj Cytuj

Usunięty przez BodyLine za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

.:: Kick or Die ::.

MolderDist

Wysłana - 24 lutego 2010 01:12    Edytuj Cytuj
Zrób własny temat, a nie brudzisz w czyimś.

AAgata82

Wysłana - 05 marca 2010 17:10    Edytuj Cytuj
czekamy na strone www

MolderDist

Wysłana - 05 marca 2010 23:46    Edytuj Cytuj
Treningi ciągle się odbywają - mma, bjj, boks, karate

widze, że sporo nowych chodzi także coś tam grupa początkująca musi trenować

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

United Gym Łódź-komentarze

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.