Taki temacik na szybko Jaka jest Wasz ulubiony team z ligii NBA? Uzasadnijcie dlaczego akurat taki.
Moja to Chicago Bulls, jestem jej wiernym fanem od malego, odkad zaczalem sie interesowac koszykowka. Dlaczego? Sam do konca nie wiem, po czesci napewno dlatego, ze gral tam M.J. i wiele innych slaw. Poza tym podoba mi sie ich logo
Chicago Bulls daje rade też lubiłem ten zespół i właśnie ze względu na Jordana, to legenda, lubię też LA Lakers głównie ze względu na takie legendy jak "Magic", Jabbar i West.
Barcelona forever!!!
1165170802000
Damixxx
Wysłana - 03 grudnia 2006 19:50
obecnie nikomu nie kibicuje
kiedys bardzo lubilem Houston Rockets i Utah Jazz Houston dlatego ze gral tam Charles Barkley i Clide Dexler a Utah za Karla Malone i Johna Stocktona
W latach 90tych kibicowalem Chicago ze wzgledu na Michael'a i Scottie'go. Milo wspominam Portland gdy gral tam jeszcze "Clyde the Dlyde" Duzy sentyment mam rowniez do duetu Stock, Malone. W chwili obecnej nie kibicuje zadnej druzynie. Jedynie sledze na biezaca co sie dzieje w lidze. NBA bardzo zmienila w ostatnich latach. Troche teskno do dreszczyku emocji z pojedynkow Bulls Knicks czy Pacers jeszcze w skladzie z Millerem. Poza tym mam wrazenie,ze dawni mistrzowie mieli jakas sile przyciagania,charyzme .Dzisiaj jakos tego nie dostrzegam. Nie ma juz takich pojedynkow i zawodnikow ktore stanowilyby o "jakosci" ligi. Nie deprecjonuje tutaj umiejetnosci poszeczegolnych zawodnikow. Moze Melo i King James???
Pzdrw
Don't judge each day by the harvest you reap but by the seeds you plant.
1165443228000
L_I_S_E_K_
Wysłana - 07 grudnia 2006 16:18
Chicago Bulls nie wiem dlaczego akurat tą druzyne lubie
--==GAINER TEAM==--
1165504683000
Spychu_15
Wysłana - 07 grudnia 2006 16:33
Pewnie dlatego że pamiętasz co Jordan zrobił dla koszykówki, zresztą ta drużyna była swojego czasu świetnie reklamowana i to przyczyniło się do tego że do dziś ma wielu fanów na całym świecie
Barcelona forever!!!
1165505593000
L_I_S_E_K_
Wysłana - 07 grudnia 2006 16:40
No pewnie dlatego, zreszta jak byłem mały to tylko tą druzyne sie znało pamietam jak miałem z 7lat to miałem czapke z napisem Chicago Bulls