kupiłem sobie białko Ultimate protein z Treca i pytanie teraz do was czy moge go brac z aminokwasami Universal Uni-liver , jesli tak to w jakich ilosciach ? Chce nabrac troche masy miesniowej ale chciałbym jednoczesnie zminimalizowac ryzyko odkładania sie tłuszczu ? Cwicze cos ponad 2 lata , mam 19 lat , wczesniej brałem HMB+kreatyna , jakis czas pozniej jabłczan kreatyny + weglowodany + aminokwasy(wyzej wspomniane, zostało mi ich jeszcze prawie połowa ) . ?Czekam na odpowiedzi , jesli ktos ma jakies dodatkowe pytania to prosze pytac .
BIałko ok dawaj do uzuplenienia diey na cyklu jak masz ubogie posilki
aminokwasy bierz jak podaje producent bo jesli sie nie myle to sa te z watroby bydla argetynskiego
wiec do posilkow
Pierdol wszystko co mówią na Twój temat... Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę. Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny... Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
1248202666000
faftaq
Wysłana - 21 lipca 2009 23:30
regulamin dzialu - ankieta do wypelnienia
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1248211855000
Mihupaw
Wysłana - 22 lipca 2009 12:56
Uni Liver'y bierz do posiłków, Ulimate protein( póki masz aminy) pij ewentualnie tylko jedną porcję przed snem, jak Ci się skończą aminokwasy dietę będziesz uzupełniał Ultimate'm
żeby rosnąć to trza umić;)
Znawca -
1248260164000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 22 lipca 2009 13:34
i ultimate po treningu
generalnie to uni-liver to nie aminy, ale białko w tabsach więc tak jak mihupaw napisał, do posiłów uboższych w białko dodawaj parę tabsów.