Ultimate - Whey Protein 92% - 1000g Czy Mega XXL 3000g
peepeek
Wysłana - 04 października 2008 12:21
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Kieruje sie pytaniem ponieważ Mega xxl ma dużo wiecej wegli niz Whey ale za to troche mnie bialka, na czym lepiej mase robić, teog jest 1kg, a mega xxl 3kg, a cena praktycznie ta sama Kieruje sie tutaj, jak zwiekszyć masę znacząca, + dieta oczywiscie ale Która odzywka lepsza? zdr.
z tego co napisałeś widać że nie masz zielonego pojęcia o odżywianiu więc udaj się do tego działu i dowiedz się co to są węglowodany a co białko
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1223115822000
peepeek
Wysłana - 04 października 2008 14:11
jak widze ty masz .. takie odpowiedzi sobie zostaw dla Siebie, Białko jest potrzebne do budowy miesni jak i wegle, oczywiscie wegle w mniejszym stopniu znacznie ale jest..
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1223122771000
peepeek
Wysłana - 04 października 2008 14:22
nie rozumiem Co twoje wypowiedzi mają wnieść ..może i się osmieszam ale niestety Ty swoją jakże złożoną i cenną wypowiedzią też nie pokazałeś się ... Proste pytanie prosta odpowiedzieć, rozumiem ze po prostu nie wiesz.
jak zapewne wiesz na masę najlepsza jest dieta na + gainer/białko uzupełniają jej braki brakuje ci białka kupujesz białko brakuje węgli kupujesz gainera
i skończ już z tymi pytaniami co lepsze na mase?
chcesz masy tłuszczowej zacznij wpieprzać z 0.5kg gainera dziennie
chcesz masy mięśniowej bierz się za trening i michę
Zmieniony przez - mentos_ w dniu 2008-10-04 15:04:43
Specjalista -
1223125371000
dzakas001
Wysłana - 04 października 2008 15:40
XXL w ilosci 9kg na miesiac albo bialko w celu uzupelnienia diety a u mnie kilo by starczylo na 10dni bialka;d a 9kg gaienra starcza na miesiac YO
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild