Ogladal ktos z was ten program!! jest do zassania z hubow na DC++. Jak wam sie podoba taka propozycja tego programu!!!! Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi
Yuzzum ...:: TATRZAŃSKI KLUB KARATE KYOKUSHIN ::...
Siemanko, ja ogladam, jednym slowem kapitalny program . Jak ktos jeszcze nie ogladal, to niech odpala eMula, Kazaa czy co tam ma i sciaga, bo naprawde extra sprawa. Na emule'u jest osiem odcinkow jak narazie, czekam juz tydzien na kolejny, ale sie nie pojawił jeszcze. Jesli ktos nie wie, to jest to 'reality show' w ktorym bierze udział 16 fighter'ow, dziela sie na dwie grupy , jedna trenuje Lidell, druga Couture. Eliminują sie po kolei walcząc ze soba, a główną nagrodą jest udział w UFC. Pozdrowki
Nie ogladaj sie za siebie, bo ci z przodu ktos przyj.ebie pamietaj! "lingua longa vagina contenta"
1110872136000
Jarząbek
Wysłana - 16 marca 2005 20:25
Ciekawe.Jak zejdę z rosyjskich hubów to ściagnę sobie.
Kiedyś zakładałem o tym wątek, program daje radę, zawsze coś się dzieje, walki średnie :)
-- It was my only wish to rise above these jelous, coward mothaf***ers I dispise.
1111791967000
Brat Pit
Wysłana - 05 kwietnia 2005 22:18
hehe final w lightheavyweight taki jak chcialem od poczatku prawie typuje: Middleweight: Diego Sanchez (dla mnie faworyt od prawie samego poczatku) Lightheavyweight: Stephan Bonnar (mimo ze wiekszosc obstawia Forresta ktory zreszta b dobrze walczy, ale Bonnar = golden glover + Gracie Barra BJJ) pozdr
Lepiej byc mądrym, zdrowym, pięknym i bogatym niż głupim, chorym, biednym i brzydkim.
1112732296000
Pershing
Wysłana - 06 kwietnia 2005 19:41
Fajny program, ciekawe jak by sie ta formuła sprawdziła w naszych warunkach, myślę że jeszcze trochę za wczesnie na takie programy u nas ale może kiedyś... Rozmażyłem się Stawiam na Diego... Parter ma za***isty, przykleja sie do podłogi... Chyba zacznę trenować jogę