Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ukaszenie opuchlizna i mniejsze oko xD

Puszek1342

Wysłana - 26 listopada 2009 23:40    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam was ;) A wiec tak ,pewnego slonecznego dnia podczas pracy na dworze uwalil mnie jakis robak w okolice oka ,dokladnie w ten doleczek miedzy nosem a brwia zaraz kolo oka wiem ze wiecie o co chodzi xD ale mniejsza o dokladne miejsce. Nastepnego dnia obudzilem sie z opuchlizna jakiej jeszcze w zyciu nie widzialem. Musialem wybrac sie do lekarza ,przepisal mi jakies masci itp. itd. upuchlizna po jakis 3-4 dniach znikla. Wydarzylo sie to z 3 miesiace temu. Jakis czas temu zaczalem zauwazac ze jedno oko mam mniejsze od drugiego xD Przed tym wypadkiem z "robakiem" nie zwrocilem na to uwagi ,wiec moze tego nie mialem.

Doszedłem do wniosku ze ta skore pod brwia (wiecie o co chodzi) na tym oku mam tak jakby troszke napuchnieta i opada ona bardziej na powieke niz na zdrowym oku. Moje pytanie brzmi czy to uczulenie moze utrzymywac sie az tak dlugo ? czy moze to byc tym spowodowane ? A moze poprostu mam to od urodzenia tylko nie zwroiclem na to uwagi xD

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 listopada 2009 09:22 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

RamzesSFD

Wysłana - 27 listopada 2009 09:22    Edytuj Cytuj
Uczulenie może się tak długo utrzymywać. Idź do poradni alergologicznej. Musisz sprawdzić czy jesteś uczulony a jeśli jesteś to na co. Tam dowiesz się wszystko. My nie jesteśmy ci wstanie pomóc. Informacji udzieliła mi pielęgniarka z ośrodka zdrowia. Nie jesteś jedyną osobą z taką problemem. Lekarze prawie w każdym takim przypadku wysyłają do pacjentów do alergologa.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ukaszenie opuchlizna i mniejsze oko xD

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.