Wysłana - 08 kwietnia 2009 22:03 Przeniesiony przez QUEBLO z działu 'Combat / Samoobrona'.
Sprawdź swoje BMI
Mózg to mięsień czym więcej się używa tym mocniejszy Ludzie na emeryturze powinni dużo czytać
Uderzenia w głowę po jakimś czasie niszczy mózg Może spowodować agresję depresję spowolnienie itp. Wtedy przez MRI można zobaczyć która część mózgu pracuje powolnie
Malarz który ma 30 lat mózg wygląda jak by miał 80 Narkotyki taksamo niszczą mózg
Za duzo STRESU hamuje rozwój mózgu
U psychopatów nie uaktywniają się obszary mózgu odpowiadające za emocje. Powód jest często przez uderzenia w głowę albo narkotyki Często kryminalisty mózg pracuje powolnie
jeszcze jeden przykład ktoś pomyśli nuklearna bomba leci na dom zdrowy człowiek pomyśli że to głupota chory człowiek schowa się pod stół
Następny co odkrył amerykę... To, że jak się w coś uderza to się z czasem niszczy jest chyba BARDZO oczywiste!
"L. wysłanych artykułów 4 L. przecz. artykułów 1"
Wpadł jakiś pseudo obrońca uciśnionych i będzie moralizować. My to robimy na własne ryzyko, nikt nas nie zmusza. Jeśli to twój film to ogarnij go trochę. W niektórych miejscach piszesz z polskimi znakami a w innych nie.
"Uderzenia w głowę po jakimś czasie niszczy mózg Może spowodować agresję depresję spowolnienie itp. Wtedy przez MRI można zobaczyć która część mózgu pracuje powolnie "
Kali jeść, Kali pić. Interpunkcja tragiczna.
"Malarz który ma 30 lat mózg wygląda jak by miał 80 Narkotyki taksamo niszczą mózg "
Umm. WTF!?
"Powód jest często przez uderzenia w głowę albo narkotyki "
...
"Często kryminalisty mózg pracuje powolnie"
Nie weź ty gadaj nie tu mi o tym!
"jeszcze jeden przykład ktoś pomyśli nuklearna bomba leci na dom zdrowy człowiek pomyśli że to głupota chory człowiek schowa się pod stół"
WTF numer 2.
Idź do szkoły dyslektyku nie potrafiący skonstruować prostego zdania!
Chociaż nasze mózgi są obite to jednak pracują lepiej niż ten twój nietykany.
OloKK: "Po to się robi bezkontaktowe sparringi - człowiek przyzwyczajony do braku kontaktu instynktownie będzie go unikał."
Cavior: "Niewątpliwie. Ale nawet, gdy ktoś nie szuka kontaktu, czasem kontakt znajduje jego... (...)"
Pure domination.
1239225107000
hetmanXF
Wysłana - 08 kwietnia 2009 23:31
"U psychopatów nie uaktywniają się obszary mózgu odpowiadające za emocje. Powód jest często przez uderzenia w głowę albo narkotyki Często kryminalisty mózg pracuje powolnie"
Dlaczego wiec seryjni mordercy sa wyjatkowo inteligentni? Skoro mozg kryminalisty pracuje wolniej? Dlaczego seryjni mordercy sa wybitnie uzdolnieni pod wieloma wzgledami? Dlaczego seryjni mordercy maja wysokie poczucie piekna np.?
Dlaczego czytanie mialoby jakos wyjatkowo pobudzac mozg? Wydaje mi sie ze nie warto Ci tego pisac bo jestes tepym d****em ale ja uwazam ze czytanie moze co najwyzej pobudzac osrodki zapamietywania itd. ale nie caly mozg,sadze ze matematyczne analizowanie moze pobudzac czesc mozgu odpowiedzialna za myslenie w sensie o ktorym nam tu piszesz.
Ogolnie rzecz biorac.Kolejny kretyn. Mam obity lep a moje iq wynosi 132 :P chyba nie jest az tak zle?:P
1239226287000
hetmanXF
Wysłana - 08 kwietnia 2009 23:33
zapomnialem ci jeszcze przekazac ze jedzenie niszczy mozg,spaliny,procesy starzenia organizmu,picie wody i ogolnie zycie to swietny przyklad jak niszczy sie nasz mozg :D
1239226417000
Torres23
Wysłana - 09 kwietnia 2009 00:03
BOZE
Ja nie wiedzialem ze mozna byc az takim kretynem
Po obejrzeniu Twojego magicznego filmu juz nigdy nie pojde na trening...ze o wyjsciu na ring nie wspomne
A powiedz mi...Ty z tym artykulem zartowales czy tak serio?? Uderzenia niszcza mozg??
*******isz
Wesolych swiat
...wybieraj wybieraj wybieraj co wolisz-prawą czy lewą rękę mam Ci up******ić...!
1239228208000
okocz
Wysłana - 09 kwietnia 2009 09:05
...według niego to chyba najlepiej siedzieć w domu nigdzie się nie ruszać,a jak siedzieć w domu to tylko w kasku ochronnym...wszystko z czasem się zużywa i psuje auta, którymi jeździmy nawet pitol, też się kiedyś psujewięc po co tym zawracać sobie głowę...pozdro dla wszystkich lubiących tłuc się po głowach
...bez masy nie ma klasy...
1239260731000
Thai-Mati
Wysłana - 09 kwietnia 2009 11:21
Były już kiedyś takie tematy.
To chyba oczywiste,że uderzenie w głowe może spowodować uszkodzenie mózgu.Ale jest to proces długotrwały Po jednym lewym prostym przyjętym na czoło nic nam nie będzie.Zresztą to bardziej dotyczy zawodowców,gdzie nie ma kasku świetnie amortyzującego siłe uderzenia
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
1239268901000
Gwjazdor
Wysłana - 09 kwietnia 2009 14:37
Buhahah Linxus sog za ostatnie zdanie
Hah niedługo to jak ktoś dostanie na treingu w łepek to zaraz poleci na obdukcję i będzie sępił odszkodowanie za zniszczony mózg
Zmieniony przez - Gwjazdor w dniu 2009-04-09 14:39:34
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.
1239280670000
Marcin_VB
Wysłana - 09 kwietnia 2009 14:54
W kazdym sporcie trzeba używac i głowy. Siła sama nie wystarczy. Wiec wychodzi na to, ze wyrównuje się bo myślimy i obrywamy w głowe
Ps. Głupszego filmu nie widziałem...Jak chcesz naprawić świat to nie na tym forum. Powodzenia
Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
Specjalista -
1239281692000
Kamiru
Wysłana - 09 kwietnia 2009 15:17
Szczerze powiedziawszy nie bardzo widze sens tego tematu. Czekam na wypowiedz autora: co tu jest pointa? Co probujesz wykazac? Pozdrawiam
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -
1239283040000
testloginu
Wysłana - 15 kwietnia 2009 19:15
każde zdanie oderwane od drugiego. szczególnie rozbawił mnie wątek z malarzem...