Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 618 razy
słowa kluczowe: uderzanie 
Autor

Uderzanie

Rumcajs212

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema mam do was pytanie jak to mozliwe ten ten człek uderza poprawie w worek? normalnie łapami macha a 0 skretu bioder z tego co widze a ma full gwiazdek:/

Chciałem sie zapisać na jakies sw ale mam problemy z sercem i zadny klub mnie nie przyjmie raczej nie moge poprostu sie bardzo meczyc na treningach typu biegi itd.. i nie wiem jak sie techniki nauczyc pocwiczyl bym sobie na worku :) a bez techniki to szkoda zaczynac.. ja gdy skrecam biodrem i uderzam to jakos wolno to wychodzi a on tak napieprza i chyba nawet nie skreca;/ prosze o pomoc:) moze ktos ma jakies filmiki instruktarzowe.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:04 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nastic

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:04    Edytuj Cytuj
Idź do lekarza sporotwego. U mnie w klubie, choć jest to TKD. Jest także dziewczyna która cos ma z ercem,nie powiem ci dokładnie co, bo ja za wścibska nie jestem i nie wiem. Wiem, że na treningi chodzi,jak są jakieś cięższe rzeczy, to wtedy trener jej odpuszcza i siada sobie na ławeczce.

Może nie będziesz mógł brać udziału w zabóczych treningach,ale nauczysz się ciosów,kopnięć itd.

Tak więc idź do lekarza sporotwego, on powie ci dokładnie, co możez robić a co nie i czy faktycznie możesz chodzić na treningi.

Zmieniony przez - nastic w dniu 2009-12-12 12:06:03

Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.

Rumcajs212

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:11    Edytuj Cytuj
oooo Dzieki Nastic :) sog a co do tego ziomka wyzej on uderza poprawnie? bo cos mi sie nie wydaje :P

Zmieniony przez - Rumcajs212 w dniu 2009-12-12 12:11:19

vexen

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:26    Edytuj Cytuj
Dobrze uderza .

KB/MT/MT + BJJ

Rumcajs212

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:40    Edytuj Cytuj
No to dziwna sprawa wiec jednak nie trzeba tak bardzo skrecac biodrem przy uderzaniu tylko leciutenko tak :)?

mikuuus

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:43    Edytuj Cytuj
Im większy skręt biodra tym większa siła (ale też bez przesady)/
:)

RadomirMT

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:45    Edytuj Cytuj
Dla mne średnio dobrze...

Początek w miarę, proste ok. Sierpy troche cepiaste (tzn za obszerne), opuszcza garde i uniki zbyt niskie (nie wiem co trenuje, ale na MT już by poszło kolano jak nic).
Tyle ode mnie.

Pozdro

Si vis pacem, para bellum!

arczi88

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:53    Edytuj Cytuj
no vexen ty chyba 2 miechy trenujesz jak on dobrze wali widać sierpy wali bez skrętu bioder ,ten rotacyjny unik co raz zrobił to jakiś koślawy, przy prostych zgięte ręce no i ręce nie wracają do gardy

Rumcajs212

Wysłana - 12 grudnia 2009 12:54    Edytuj Cytuj
no własnie tak mi sie wydaje ze wali łapami bylr jak bez skretu bioder i dlatego tak szybko :) czyli jednak troche racji miałem :)

szary90

Wysłana - 12 grudnia 2009 14:55    Edytuj Cytuj
nie trzyma gardy jak bije druga reka gdzies ucieka

" a w oczach tryskających męstwem, krył każdy zimną grozę..."

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 12 grudnia 2009 15:46    Edytuj Cytuj
Jakość filmiku wymiata

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Uderzanie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.