Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

UWAGA!!! System 100% !!! Wejdz koniecznie i sie przekonaj!!!

esqlap

Wysłana - 07 grudnia 2008 00:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

No dobra z tym 100% to może troche przesadziłem, bo jak każdy wie systemów 100% nie ma, ale śmiało mogę,
nazwać tą taktyke obstawiania systemem 95% !! a te 5% to oznacza tylko i wyłącznie pecha, bo w tym systemie nie trzeba byc wcale doswiadczonym
typerem!
Ale do rzeczy: Aby poznac ten system musisz zagadac na gg do Adama: 13933918 <- to jest jego numer gg. Ważne jest,
aby powiedzieć, że przysyła Was ESQLAP! Wtedy CALKOWICIE ZA DARMO (!!!) otrzymacie dostep do zamknietego forum, gdzie jest dokladnie opisany ten system.
System jest autorstwa Adama dlatego nie moge wkleic tutaj jego opisu, ale jesli ktos chce naprawde go poznac wystarczy zagadac pod ten numer! Adam odpowie na wszystkie Wasze pytania!
System choc moze wydac sie troche skomplikowany to naprawde działa!!! Wystarczy troche checi zrozumienia go! To nie zart!! Jesli nie masz teraz czasu to zapisz sobie ten numer 13933918 na gg pod nazwa ESQLAP i zagadaj jak bedziesz mial czas!!
Naprawde warto poznac ten system!! Jest rewelacyjny!! I dla tych co maja jeszcze jakies watpliwosci: nie ma zadych ukrytych kosztów!!! SYSTEM CALKOWICIE ZA FREE! Ale Adam zastrzegł sobie, że nie mozna go kopiowac, zreszta spytajcie sie jego sami ;)
Pewnie zadajecie sobie pytanie: dlaczego Wam to pisze skoro nie mam z tego zadnych korzysci? A to dlatego ze sam przez wiele lat przegrywalem kase u buków i wiem jak to jest byc bezradnym! Ale teraz to sie zmienilo!!
Pozdrawiam!

gg 13933918 - "przysyła Was ESQLAP w sprawie systemu" - to wystarczy!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UWAGA!!! System 100% !!! Wejdz koniecznie i sie przekonaj!!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.