Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

UWAGA!!!! Środek na .....przeczyszczenie???

SFD

Wysłana - 16 grudnia 2001 21:55    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy jest jakiś środek który powoduje że przewód pokarmowy choć trochę nie wykożystuje pożywienia. TZN jeżeli się nazbyt najem w niedziele i chcem nieprzytyć to żeby po połknięciu tego śroka organizm pobrałe by tylko część dostarczonych kalorii np nie 200 ale np 150 chodzi mi o jakieś tabletki albo co które obniżają przemiane materi czy coś takiego bo chcem stracić na wadze a to byłoby bardzo pomocne

Fallout mym bogiem a pakernia nałogiem!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 grudnia 2001 22:19 
W większości przypadków polecamy:

Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wolferine

Wysłana - 16 grudnia 2001 22:19    Edytuj Cytuj
:o/
Co za kurna pomysł...

FabioBB

Wysłana - 17 grudnia 2001 08:18    Edytuj Cytuj
kolego to powinnisy umiescić w dziale HUMOR! ale przenoszenie z tego działu to nie moja działka

członek-mafia.suple.hardcor.pl i VITALMAX rulez

Macciej

Wysłana - 17 grudnia 2001 08:53    Edytuj Cytuj
wiesz, bulimiczki mają wypróbowany sposób...

Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling

I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin

Atomic

Wysłana - 17 grudnia 2001 09:14    Edytuj Cytuj
Czytałem kiedyś o preparatach zawierających specjalny rodzaj błonnika, który w żołądku rozkurcza się powodując uczucie sytości, niestety nie pamiętam nazwy tego preparatu.

Być może masz na myśli inhibitor amylazy, środek blokujący działanie enzymu dopowiedzialnego za trawienie weglowodanów?

Moderator Odżywianie

Al_Bundy_2

Wysłana - 17 grudnia 2001 12:37    Edytuj Cytuj
Stosowanie środków przeczyszczających spowoduje szybsze przesuwanie się treści pokarmowej przez jelita i faktycznie może ulec wchłonięciu mniej składników odżywczych. Jednak jest to najbardziej beznadziejny sposób wykorzystywany w walce z otyłością. Nie popieram. Poza tym zjadanie czegoś, co ma tylko obciążać nasz układ pokarmowy i nic poza tym, jest nieekonomiczne i bardzo głupie.

Al_Bundy_2

Al_Bundy_2

Wysłana - 17 grudnia 2001 12:43    Edytuj Cytuj
Atomic, jeśli faktycznie można kupić inhibitory amylazy, to jak myślisz, jakie byłyby tego skutki? Poważne pierdzenie mogłoby być jednym z najmniej szkodliwych objawów.

Al_Bundy_2

Corvax

Wysłana - 17 grudnia 2001 15:27    Edytuj Cytuj
Są produkowane jakieś "odż." dla babek którym się nie chce dupy ruszać a chcą schudnąć. Są w nich jakieś włókna roślinne które po wypiciu pęcznieją i wypełniają żołądek dając uczucie sytości. Tak przynajmniej czytałem na ulotkach.
Najleprzym sposobem jest ruch. Pamiętaj o tym.

Mądry pracuje żeby żyć, głupi żyje żeby pracować.

Mądry pracuje, żeby żyć; głupi żyje, żeby pracować.

SFD

Wysłana - 17 grudnia 2001 21:02    Edytuj Cytuj
To ja wiem ale chodzi mi oto czy jest jakiś środek że jak się nażre jak świnia Np. śwęta To żeby przewód pokarmowy choć troche mniej wykorzystał zjedzony pokarm to znaczy żeby nie wszystko wchłoną?????

Fallout mym bogiem a pakernia nałogiem!!!

SFD

Wysłana - 17 grudnia 2001 23:11    Edytuj Cytuj
Nie pamietam nazwy tego srodka ktory pecznieje ale znajomi to stosowali i maja teraz powazne problemy z watroba. W jakiejs gazecie bylo napisane, ze to szkodzi ale niestety za pozno to przeczytali.

Al_Bundy_2

Wysłana - 18 grudnia 2001 09:31    Edytuj Cytuj
Kiedyś coś czytałem o środku, który miał za zadanie wiązać tłuszcz (niby wchłaniał go jak gąbka). Zdaje się, że był to jakiś rodzaj błonnika, nie pamiętam dokładnie. Odradzam jednak stosowanie takich metod.

A jeśli nie żresz codziennie jak świnia, to "od święta" możesz sobie pozwolić na wszystko, na co masz ochotę. Nie upasiesz się od tego.

Al_Bundy_2

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UWAGA!!!! Środek na .....przeczyszczenie???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.