Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 22084 razy
słowa kluczowe: usuwanie  tatua 
Autor

USUWANIE TATUAŻU

simon3k

Wysłana - 28 lipca 2005 23:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam do was prosbe Kto z was usuwal tatuaz i jaka metodą....zamiesccie swoja opinie noi ile to wszystko kosztuje....z gory dzieki pozdrawiam

Lubie wysilek fizyczny.Bez masy nie ma klasy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 lipca 2005 01:01 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

booe

Wysłana - 29 lipca 2005 01:01    Edytuj Cytuj
ja bym sobie musiał łapy poodcinać

booe

oska5

Wysłana - 29 lipca 2005 09:51    Edytuj Cytuj
booe masz za***isty ten tatuaz na ręce, widziałam w "Naszych zdjeciach" nie pamietam tego tematu, coś w stylu "Wyrosła mi roslina na ręce" :-] sama nie mam tatuazu ale u niektorych osób sa super (jestem zdania ze nie kazdemu pasuja, choc to może też kwestia doboru wzoru),ale tamten twoj jest naprawde extra, mój znajomy ma coś podobnego , tak mu sie wije od pasa do szyi, też super

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

simon3k

Wysłana - 29 lipca 2005 09:54    Edytuj Cytuj
napiszcie mi prosze to pilne...czy ktos z was usuwal tatuaz, jaka technika i za ile napiszcie pozdrawiam

Lubie wysilek fizyczny.Bez masy nie ma klasy.

oska5

Wysłana - 29 lipca 2005 09:55    Edytuj Cytuj
Nie, to był "Szlaczek"

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

oska5

Wysłana - 29 lipca 2005 09:57    Edytuj Cytuj
ja nie mam i nie usuwalam, sa rózne sposoby usuwania, ale najlepsza to chyba laserowa, nie mam pojecia ile to kosztuje, mozna też usunać chirurgicznie ale po tym jest blizna, choć ponoć po laserowym też taka możliwość istnieje, nie jestem jednak pewna. Poszukaj w googlach jak nikt nie odpowie, jest mnóstwo miejsc gdzie mozna usunać, nawet pewnie ceny będą podane.

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

bienias

Wysłana - 29 lipca 2005 12:08    Edytuj Cytuj
jak mnie głowa nie myli u mnie w miescie laserowe usuwanie ( najbardziej skuteczne i wogóle je powinno sie wybierac ) kosztuje koło 200zł za cm kwadratowy ... powodzenia :) (chemicznego i chirurgicznego nie polecam bo po chemicznym zostają blizny takie nie przyjemnego a po chirurgicznym nigdy nie wiadomo czy kolesiowi sie nie zachce zaszyć tobie czegos pod skórą dla bk :) )

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

JolkaAAA

Wysłana - 30 stycznia 2008 15:58    Edytuj Cytuj
Witam wszystkich. Ostatnio usuwałam tatuaż we Wrocławiu ( laserem) jestem po 3 wizycie i prawie już nic nie widać .
Firma znajduje sie na ul. Kurkowej ( znajdziecie w google) nazwy nie podam bo nie wiem czy można. Blizn nie mam, skóra lekko zmieniona ale to nic w porównaniu z tatuażem, polecam. Koszt wcale nie taki wielki.
JolakAAA

JolkaAAA

a_g_a_9

Wysłana - 31 stycznia 2008 19:07    Edytuj Cytuj
a co to znaczy ze skóra jest trochę zmieniona? tak sie składa ze chce usunąć fragm tatuażu i zastanawia mnie czy faktycznie nie bedzie juz po nim sladu czy tez zostaną jakieś cienie?

Sznyta9

Wysłana - 01 lutego 2008 01:12    Edytuj Cytuj
Po usunięciu zawsze zostaną jakies slady. Ale po co robic tatuaz jak sie chce go usunąc ('');
('');.

JEDNA TABLETKA METKI TO SPOSÓB DLA TWOJEJ SYLWETKI!!!

T-FIGHTER

Wysłana - 01 lutego 2008 09:18    Edytuj Cytuj
Może wytatuował imię dziewczyny na ręce i z go zrobiła w ch..
Takie przypadki były w poznaniu ostatnio byłem z córką Łysego(ten co robił tatuaże Peji Dodzie itp)na imprezie to właśnie mówiła że było takich 2 młotków którzy tatuowali sobie imię dziewczyny.

Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2008-02-01 09:19:15

"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

USUWANIE TATUAŻU

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.