Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 512 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywki, Suplementy
UNIVERSAL, VPX, DYMATIZE co z czym zeby na dobre wyszlo 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "UNIVERSAL, VPX, DYMATIZE co z czym zeby na dobre wyszlo"   

miechnik
 Wysłana - 11 luty 2008 18:08        | zgłoś naruszenie regulaminu

Wybór:
Kaizen - NO Xtreme; Dymatize Xpand; VPX No-Shot Gun; Universal Nutrition - Animal Pump; Universal Nutrition Animal M-STACK; Universal Nutrition - Storm; Universal Shock Therapy

Cel:
(masa, siła etc.)Pomóżcie z wyborem, zastanawiam sie na shotgun + xpand, ale moze cos z universal`a bedzie lepsze. Czy uważacie że sam shotgun by wystarczył, bo chodzi mi o dobrego mixa gdzie składniki by się nie powtarzały/eliminowały.

przyznaj SOG'a

DUDEK
 Wysłana - 11 luty 2008 18:11      [zgłoszenie]

Bierz ShotGuna i Orotine z MANA 300g

bedziesz super zadowolony

[motywatortreningowy.blogspot.com/] - prywatna strona, zapraszam

[http://www.facebook.com/pages/SFDPL/310991280212?ref=nf] - SFD.PL na Facebooku!

przyznaj SOG'a ekspertowi

miechnik
 Wysłana - 11 luty 2008 18:22      [zgłoszenie]

wiec z tego zestawu powinienem najwiecej wyciagnac??? bo moze byc lepszy np. animal pump+stack???ale chyba shotgun bije wszystko

przyznaj SOG'a

hpnx7300
 Wysłana - 11 luty 2008 18:24      [zgłoszenie]

Jeżeli chcesz koniecznie spróbować Schutgan'a to spróbuj razem ze Stormem, jeżeli nie wal Storm + Schock, moim zdaniem zestaw i skuteczny.

EKSPERT W DZIALE ODŻYWKI, SUPLEMENTY...
[http://www.sfd.pl/Przepisy_na_od%C5%BCywcze_napoje%2E%2E%2E-t334568.html] --> Przepisy na odżywcze napoje

[http://www.sfd.pl/Raz_na_zawsze_koniec_z_rozst%C4%99pami%2E%2E%2E-t335399.html] -- > Koniec z rozstępami

miechnik
 Wysłana - 11 luty 2008 18:50      [zgłoszenie]

nie chodzi mi konkretnie o shotgun`a tylko wydaje mi sie ze ma najlepsza pompe, i moze bardzie oplaci sie zainwestowac w shotgun`a z np. mstack`iem niz z shock`a i storm`a...ale polegam na waszej opini bo niechce siebie samego w blad wprowadzic, chodzi o to zeby ulozyc zestaw (2 produkty) ktory bedzie najlepszym rozwiazaniem...ew. mozecie polecic mi jeden produkt ktory zastapi np. shotguna z stormem.

przyznaj SOG'a

faftaq
 Wysłana - 11 luty 2008 19:52      [zgłoszenie]

shotgun IMO bardzo dobry i postawilbym wlasnie na niego. mozesz zakupic doń jakąs pojedyncza forme kretki, ale czy orotine jak pisze dudek to nie wiem. na sąsiednim forum chwala orotan, osobiscie spotkalem sie juz z rozczarowaniem z nim zwiazanym. mozesz zakupic jakis lekki stack bez pobudzaczy, jak chocby crevolutin do tego shotguna.

Dudek - brales orotine?

jedz żelki będziesz wielki

dsdamian
 Wysłana - 11 luty 2008 19:58       [zgłoszenie]

a za mna ostatnio ester stack chodzi, bo opinie pochlebne.

faftaq orotine jest okey, dopiero test zakonczylem - link mam w podpisie kazdego posta

Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2008-02-11 19:59:32

Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2008-02-11 20:00:45

The only easy day was yesterday / ON

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UNIVERSAL, VPX, DYMATIZE co z czym zeby na dobre wyszlo

<< jaka odżywk pomiędzy cyklami / CP + mono propozycja dawkowania >>

Podobne: XPAND - Etykieta - Dymatize Nutrition | co brac zeby szybko przybrać na masie?? | Co daje kreatyna a co glutamina ??? Co jest dobre w polączeniu z kreatyna? | 100 PROBEK UNIVERSAL STORM I UNIVERSAL SHOCK THERAPY ROZDANE!!! | suple universala o polowe tansze | wpc80 ostrovia dobre czy nie

Warto przeczytać: glutamina przed snem? | sprzet na silownia domowa | no xplode wieczorem | trenobolon czy boldenon | atb | glutamina kiedy ? | fbw pod sztuki walki | sen kolacja | eksperyment 5 puma666 | massacra plus altered state | lucozade drink | łączenie massacy z altered state | odżywki w pracy | ból w okolicy zeber&quot, | totalna klatka | odżywki w rugby | eksperyment nr 5 | deca bĂłl glowy | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL