Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

UNIVERSAL, VPX, DYMATIZE co z czym zeby na dobre wyszlo

miechnik

Wysłana - 11 lutego 2008 18:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Wybór:
Kaizen - NO Xtreme; Dymatize Xpand; VPX No-Shot Gun; Universal Nutrition - Animal Pump; Universal Nutrition Animal M-STACK; Universal Nutrition - Storm; Universal Shock Therapy

Cel:
(masa, siła etc.)Pomóżcie z wyborem, zastanawiam sie na shotgun + xpand, ale moze cos z universal`a bedzie lepsze. Czy uważacie że sam shotgun by wystarczył, bo chodzi mi o dobrego mixa gdzie składniki by się nie powtarzały/eliminowały.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2008 18:11 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

DUDEK

Wysłana - 11 lutego 2008 18:11    Edytuj Cytuj
Bierz ShotGuna i Orotine z MANA 300g

bedziesz super zadowolony

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Ekspert -

miechnik

Wysłana - 11 lutego 2008 18:22    Edytuj Cytuj
wiec z tego zestawu powinienem najwiecej wyciagnac??? bo moze byc lepszy np. animal pump+stack???ale chyba shotgun bije wszystko

hpnx7300

Wysłana - 11 lutego 2008 18:24    Edytuj Cytuj
Jeżeli chcesz koniecznie spróbować Schutgan'a to spróbuj razem ze Stormem, jeżeli nie wal Storm + Schock, moim zdaniem zestaw i skuteczny.

EKSPERT W DZIALE ODŻYWKI, SUPLEMENTY...
[http://www.sfd.pl/Przepisy_na_od%C5%BCywcze_napoje%2E%2E%2E-t334568.html] --> Przepisy na odżywcze napoje

[http://www.sfd.pl/Raz_na_zawsze_koniec_z_rozst%C4%99pami%2E%2E%2E-t335399.html] -- > Koniec z rozstępami

Ekspert -

miechnik

Wysłana - 11 lutego 2008 18:50    Edytuj Cytuj
nie chodzi mi konkretnie o shotgun`a tylko wydaje mi sie ze ma najlepsza pompe, i moze bardzie oplaci sie zainwestowac w shotgun`a z np. mstack`iem niz z shock`a i storm`a...ale polegam na waszej opini bo niechce siebie samego w blad wprowadzic, chodzi o to zeby ulozyc zestaw (2 produkty) ktory bedzie najlepszym rozwiazaniem...ew. mozecie polecic mi jeden produkt ktory zastapi np. shotguna z stormem.

faftaq

Wysłana - 11 lutego 2008 19:52    Edytuj Cytuj
shotgun IMO bardzo dobry i postawilbym wlasnie na niego. mozesz zakupic doń jakąs pojedyncza forme kretki, ale czy orotine jak pisze dudek to nie wiem. na sąsiednim forum chwala orotan, osobiscie spotkalem sie juz z rozczarowaniem z nim zwiazanym. mozesz zakupic jakis lekki stack bez pobudzaczy, jak chocby crevolutin do tego shotguna.

Dudek - brales orotine?

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

dsdamian

Wysłana - 11 lutego 2008 19:58    Edytuj Cytuj

a za mna ostatnio ester stack chodzi, bo opinie pochlebne.

faftaq orotine jest okey, dopiero test zakonczylem - link mam w podpisie kazdego posta

Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2008-02-11 19:59:32

Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2008-02-11 20:00:45

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UNIVERSAL, VPX, DYMATIZE co z czym zeby na dobre wyszlo

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.