Cel:
(masa, siła etc.)Pomóżcie z wyborem, zastanawiam sie na shotgun + xpand, ale moze cos z universal`a bedzie lepsze. Czy uważacie że sam shotgun by wystarczył, bo chodzi mi o dobrego mixa gdzie składniki by się nie powtarzały/eliminowały.
Jeżeli chcesz koniecznie spróbować Schutgan'a to spróbuj razem ze Stormem, jeżeli nie wal Storm + Schock, moim zdaniem zestaw i skuteczny.
nie chodzi mi konkretnie o shotgun`a tylko wydaje mi sie ze ma najlepsza pompe, i moze bardzie oplaci sie zainwestowac w shotgun`a z np. mstack`iem niz z shock`a i storm`a...ale polegam na waszej opini bo niechce siebie samego w blad wprowadzic, chodzi o to zeby ulozyc zestaw (2 produkty) ktory bedzie najlepszym rozwiazaniem...ew. mozecie polecic mi jeden produkt ktory zastapi np. shotguna z stormem.
shotgun IMO bardzo dobry i postawilbym wlasnie na niego. mozesz zakupic doń jakąs pojedyncza forme kretki, ale czy orotine jak pisze dudek to nie wiem. na sąsiednim forum chwala orotan, osobiscie spotkalem sie juz z rozczarowaniem z nim zwiazanym. mozesz zakupic jakis lekki stack bez pobudzaczy, jak chocby crevolutin do tego shotguna.
Dudek - brales orotine?