Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ULTIMATE Iso Mass Xtreme Gainer

Rusku

Wysłana - 02 czerwca 2009 14:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Warto dać 2 stówki za tego wypasionego gainera. W sumie to 46 porcji po 100gr. Zna ktoś ten produkt bo ciężo coś znależć na polskich stronach.

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 czerwca 2009 14:32 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

k4ngu

Wysłana - 02 czerwca 2009 14:32    Edytuj Cytuj
Nie znam ,ale lepiej troszke dopłacić i mieć wspaniałego Mutant Massa 6.8 kg który naprawde rozpiera.

marceliono

Wysłana - 02 czerwca 2009 14:33    Edytuj Cytuj
slyszalem ze mutant mass to wy.***ka

Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
moje aktualne foto: [http://www.sfd.pl/marceliono_podsumowanie_masowania_s66-t359237-s68.html]
prawdziwy problem, to taki na temat ktorego nie zrobisz opisu na GG

Bezelu

Wysłana - 02 czerwca 2009 14:44    Edytuj Cytuj
Ja obstaje przy muscle juice dobry gainer i bardzo bogaty
profil aminokwasów :)

zuo
Specjalista -

Rusku

Wysłana - 02 czerwca 2009 14:49    Edytuj  Cytuj
w tym ultimate jest ponad 7 gr różnych form krety, glutamina w rózńych formach, enzymy trawienne,6,5 gr tłuszczy mct. omega, aakg (malutko)i w porcji 155 gr 80 gr węgli i aż 65 gr białka. Na papierze wygląda dobrze

Zmieniony przez - Rusku w dniu 2009-06-02 14:50:40

3rrOr

Wysłana - 02 czerwca 2009 15:22    Edytuj Cytuj
w tym ultimate jest ponad 7 gr różnych form krety, glutamina w rózńych formach, enzymy trawienne,6,5 gr tłuszczy mct. omega, aakg (malutko)i w porcji 155 gr 80 gr węgli i aż 65 gr białka. Na papierze wygląda dobrze

Po 1 :na co ci kreta w gainerze
Po 2:po co glutamina skoro wiekszosc badan udowadnia ze nie dziala(i to samo-w gainerze)
Po 3:AAKG? Po jakiego grzyba w gainerze
No zasadnicza sprawa-jakie wegle tam masz-malto-za ta cene to juz bym wolal UYM kupic, a nie ta zabawke ;)

Rusku

Wysłana - 02 czerwca 2009 19:59    Edytuj Cytuj
kreta np po to, że to najlepszy suplemnet jaki jest dostępny. Dokupujesz mono i masz dobry zestaw. Gluta po treningu na mnie akurat działa dobrze. Argnina równierz po treningu jest dobra.
A ogólnie to zamierzenie tej odżywki jest takie że masz wszystko w jednym.

Zmieniony przez - Rusku w dniu 2009-06-02 20:00:49

3rrOr

Wysłana - 02 czerwca 2009 20:36    Edytuj Cytuj
Dobra widze ze wiesz lepiej Uwierz mi ze mozesz pieniadze wydac duzo lepiej-a dales sie lekko wkrecic marketingowo ;) To ze wrzuca tam troche gadzetow, ktore fajnie wygladaja na etykiecie, nie znaczy ze jest to kozacki gainer. Piszesz o tluszczach przykladowo-na co ci tluszcze po treningu? Np omegi? I tak pojda na przemial energetyczny.
2g glutaminy-nie no wypas na pewno poczujesz taka ilosc
500mg arginin-no na pewno odczuwalne...

Wychodzi na to samo co gainbolic tyle ze bardziej wybajerzony-ale zrobisz jak uwazasz, twoje pieniadze.

Rusku

Wysłana - 02 czerwca 2009 21:22    Edytuj Cytuj
niedąłem się wkręcić bo niemam 18 lat, tylko pytam czy ktoś próbował. Wiem że niektórych składników jest za mało, ale kretki w różnych formach już jest 7 gr. A kretka po treningu z białkiem i węglami to (według różnych badań które czytałem w prasie i necie) najlepsze rozwiązanie przy budowaniu masy.
Po za tym lubie produkty all in one i ostantio leciałem na anbolic window, ale mi się znudził zdziebko.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ULTIMATE Iso Mass Xtreme Gainer

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.