| Autor |
"UFC 99 do ściągnięcia" |
|
|
NewHejter
|
|
|
|
|
Odies
|
|
|
|
|
Alg
|
|
|
|
|
kuka23
|
|
|
|
|
Marcin_VB
|
|
|
|
|
shogun2111
|
|
|
|
|
bulletskat
|
|
Dobrze że wrzucacie... dzięki wszystkim! Nie działał mi net około tygodnia ;/// myślałem że pieprzne... a tak chciałem oglądać te gale
O kurna ale walki ! ZA***IOZA!
Zmieniony przez - bulletskat w dniu 2009-06-17 00:57:09 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Zibi7
|
|
Tak prócz walk,najbardziej we wstępie roz...ał mnie motyw,jak Waldek gada po angielsku normalnie,i to zrozumialej,niż ostatnio a mimo to u dołu lecą napisy ,czyli jednak jeszcze mimo zasobu słów dużego,amerykanie nie mogą go zrozumieć
|
|
|
Odies
|
|
Nie wiem na jakim poziomie masz język obcy Zibi, ale ja odbieram mowę Wand na poziomie 10-latka. Ponieważ to jest dokładnie mój poziom angielskiego, to świetnie go rozumiem .
Hamburgery mają pewno problem ze zrozumieniem innego akcentu, a Silva gada jak żur spod sklepu. Używa prostych słów więc my to łapiemy bez zagłębiania się w akcentowe niuanse.
Jeśli chodzi o akcent w języku angielskim, to nie było większego eksperta niż Chief Inspector Jacques Clouseau.  | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Zibi7
|
|
A widziałeś pełną galę ufc99? we wstępie waldek gada i w porównaniu z innymi wywiadami,gdzie gada rzeczy typu"ja go pokonam,chcę go pokonać,trenuję by go pokonać " tutaj już ma pełne treściwe zdania co mnie zaskoczyło.Ale co do akcentu to tak jak mówisz,jeszcze musi potrenować
|