Temat: Treść:
Autor

UFC 121: Lesnar vs Velasquez

raKhu1

Wysłana - 11 lipca 2010 10:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Następny przeciwnik Brocka Lesnara, mistrza wagi ciężkiej UFC, nie jest zagadką, ponieważ od dłuższego czasu wiemy, że będzie nim Cain Velasquez. Niedawno Dana White ujawnił kolejną bardzo istotną wiadomość, która była pożądana przez fanów MMA na całym świecie – data walki.

Pojedynek pomiędzy Lesnarem, a Velasquezem ma odbyć się na gali UFC 121 w październiku w Kaliforni.

Początkowo mówiło się o UFC 119, ale Dana White zaprzeczył tym plotkom i oznajmił, że do walki dojdzie na późniejszej gali. Powodem przełożenia walki są prawdopodobnie narodziny dziecka Lesnara.

źródło: fight24.pl

What can change the nature of a man?
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lipca 2010 10:57 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

szafoski3

Wysłana - 11 lipca 2010 10:57    Edytuj Cytuj
Zapowiada się ciekawa konfrontacja, tak jak ta z Carwinem, lecz teraz mam nadzieje że Brock ulegnie Cain'owi :]

Eraserhead

Wysłana - 11 lipca 2010 12:33    Edytuj Cytuj
"Powodem przełożenia walki są prawdopodobnie narodziny dziecka Lesnara."

Jakis zart? :)

Maj-kel

Wysłana - 11 lipca 2010 12:42    Edytuj Cytuj
Jak widzicie szanse Caina? Ciężka do obstawienia walka jak dla mnie...

www.pajacyk.pl

kosmaty16

Wysłana - 11 lipca 2010 13:00    Edytuj Cytuj
ja tam jednak stawiam na Lesnasra

chamakolej

Wysłana - 11 lipca 2010 13:08    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem Cain jest za mały na Lesnara

shogun2111

Wysłana - 11 lipca 2010 13:19    Edytuj Cytuj
Mysle ze Cain moze wygrac, bedzie pewnie probowal czegos podobnego jak z Rothwellem , jakiejs obejscie z tylu i udezenia

SFD
83.10.39.*

Wysłana - 11 lipca 2010 14:09    Edytuj Cytuj
Lesnar i Velasquez to moi ulubieni zawodnicy hw. Ciężko obstawić kto wygra ta walkę, ale ze względu na to, że daje większe szanse Lesnarowi niż Velasquezowi na pokonanie Dos Santosa to wolę, aby wygrał Lesnar. Lesnar jest większy, a Velasquez zwinniejszy i szybszy, kondycyjnie powinni być podobni tym bardziej, że teraz Brock zrzucił sporo kg. Pod względem stójki Cain jest lepszy i szybszy, bije kombinacjami i kopnięć też potrafi używać. Dalej mam wątpliwości czy Cain rzeczywiście mocno bije, bo zarówno Kongo i Rothwella nie mógł posadzić, Kongo nawet zafundował mu dwa nokdauny, a i stójka na ich tle nie wyglądała imponująco. Udało mu się usadzić big Noga, ale co do wytrzymałości szczęki i dobrej formy Noga już dawno miałem wątpliwości. Lesnar ostatnio 3 walki wygrywał w drugiej rundzie, więc i teraz stawiałbym, że wygra w drugiej, najpóźniej w trzeciej rundzie.

Clenoman

Wysłana - 11 lipca 2010 15:41    Edytuj Cytuj
Chcialbym zeby wygral Velasquez ale wydaje mi sie ze jest za maly i slaby fizycznie na Brocka niestety.

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-

Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-

a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze

adambs2

Wysłana - 11 lipca 2010 16:10    Edytuj Cytuj
Cain go poskłada w stójce jak dziecko i w parterze wykończy :) rzekłem. JDS nie miał by szans ani z Cainem ani z Lesnarem

chamakolej

Wysłana - 11 lipca 2010 16:56    Edytuj Cytuj
JDS poskłada i Lesnara i Caina

Odpowiedzi jest na 16 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UFC 121: Lesnar vs Velasquez

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.