Silva załatwił go w podobny sposób jak najsłynniejsze uderzenie Aliego, czyli sztrzał, który nie powinien teoretycznie nic zrobić przeciwnikowi. I ten balans ciałem i unikanie uderzeń - bajka
Wiedziałem, że zaraz ktoś powie coś takiego Ale faktycznie przepięknie to zrobił, Forrest się chyba strasznie podłamał po tej akcji.
Znawca -
1249790515000
koshik
Wysłana - 09 sierpnia 2009 06:02
co tu duzo mowic forrest zostal osmieszony i kolejny raz zachowal sie jak dziecko po walce - uciekl po prostu. to pokazuje jednoczesnie jak przepasc dzieli obu zawodnikow.
BRING ON FEDOR hit me as hard as you want to be hit
1249790564000
greg 82
Wysłana - 09 sierpnia 2009 06:06
Wcześniej widać było, że Silva odpuścił po pierwszym nokdaunie i chciał to skończyć w stójce.
Walka z GSP bez sensu, teraz najlepsza walka z Machidą, choć to przyjaciele.
Strasznie źle, że Fedora nie ma w UFC. Kilka osób pisało tu, że Fedor ma lepszą stójkę, parter, wszystko od Silvy i żenują ich komentarze osób, które mówią, że Silva powinien z nim walczyć... Oj szkoda
Greg stawiałeś na Silve? Myślałem ze bedzie widać róznice siły w tej walce a tu Gryffin od poczatku duzo wolniejszy od Andersona wogóle nie mógł go trafić, chyba jedna z łatwiejszych wygranych Silvy. Teraz chce Silva vs Quin A w stójce to chyba tylko Manhoef może mu dać rade
Zmieniony przez - M.Manhoef w dniu 2009-08-09 07:56:19
No mercy for Nobody
Znawca -
1249797349000
Jacek.G
Wysłana - 09 sierpnia 2009 09:17
Anderson kolejny raz udowadnia,ze jest niesamowity, cudowna walka, perfekcyjna stojka, cos pieknego. Powinien zostac w lhw.
Zmieniony przez - Jacek.G w dniu 2009-08-09 09:18:12
1249802238000
Odies
Wysłana - 09 sierpnia 2009 09:20
Silva ośmieszył Griffina bez dwóch zdań. Stawiałem na Forresta, ale po tym co pokazał Anderson, pozostaje mi tylko odszczekać wszystko co o nim ostatnio myślałem albo pisałem. Klasa sama dla siebie, Griffin nie istniał na ringu nawet przez minutę. A strzał kończący... Dlaczego nie dostał K.O. wieczoru ? BJ Penn też mnie pozytywnie zaskoczył. Taktycznie dobrze rozegrał walkę, wyczekał spokojnie, jedna groźna akcja w parterze i po zawodach. Podostałe walki niestety na słabszym poziomie, szkoda, że nie pokazali Thales Leites vs Alessio Sakara.
Sakara wygrał ???????
Zmieniony przez - Odies w dniu 2009-08-09 09:22:57
1249802421000
bulletskat
Wysłana - 09 sierpnia 2009 10:09
weźcie wrzuccie jakieś walki bo zaspałem plx
"I beat you, you leave the division. You beat me, I will leave the UFC forever!"
Specjalista -
1249805384000
bulletskat
Wysłana - 09 sierpnia 2009 11:11
O nie no ****a co to ma być ?! Forrest walczył jakby dopiero co wstał z łóżka i poszedł prosto do klatki :-/ WTF?!?!
"I beat you, you leave the division. You beat me, I will leave the UFC forever!"
Specjalista -
1249809065000
greg 82
Wysłana - 09 sierpnia 2009 11:48
Myślę, że wiele osób oczekujących wygranej forresta zmyliły ostatnie walki Silvy i niby gorsza forma.
Silva jest do bólu counterpuncherem, pamiętajcie, że we wszystkich praktycznie walkach w których miał nokauty jego przeciwnicy atakowali. Natomiast Cote i Leites praktycznie nie wykazywali inicjatywy. Griffin chciał pouderzać i wyszło tak jak wyszło...
Różnica pomiędzy stójką Silvy a takimi średnio-dobrymi stójkowiczami (nie wspominając gorszych) to przepaść. W tej chwili tylko może Rampage, Machida, może Hendo jakby trafił tym swoim overhandem coś by ździałali, reszta nie widzi mi się z nim...
Zmieniony przez - greg 82 w dniu 2009-08-09 11:56:06
fakt fakt - ja również musze odszczekać to co powiedziałem o Silvie - gość ma serce do walki i kocha walczyć tak jak Wand. Naprawdę szacun!!! A umiejętności w stójce - nie do opisania Moim zdaniem, przy jego dobrej formie to nie ma z kim walczyć. Powinien zostać w LHW i pokazać amatorom jak wygląda mma )