Temat: Treść:
Temat został odczytany 1023 razy
słowa kluczowe: live 
Autor

UFC 101 - live

greg 82

Wysłana - 09 sierpnia 2009 05:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Anderson Silva pokazał kto jest nr.1 p4p

Silva załatwił go w podobny sposób jak najsłynniejsze uderzenie Aliego, czyli sztrzał, który nie powinien teoretycznie nic zrobić przeciwnikowi. I ten balans ciałem i unikanie uderzeń - bajka

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 sierpnia 2009 06:01 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lord raV

Wysłana - 09 sierpnia 2009 06:01    Edytuj Cytuj
Wiedziałem, że zaraz ktoś powie coś takiego
Ale faktycznie przepięknie to zrobił, Forrest się chyba strasznie podłamał po tej akcji.
Znawca -

koshik

Wysłana - 09 sierpnia 2009 06:02    Edytuj Cytuj
co tu duzo mowic forrest zostal osmieszony i kolejny raz zachowal sie jak dziecko po walce - uciekl po prostu. to pokazuje jednoczesnie jak przepasc dzieli obu zawodnikow.

BRING ON FEDOR
hit me as hard as you want to be hit

greg 82

Wysłana - 09 sierpnia 2009 06:06    Edytuj Cytuj
Wcześniej widać było, że Silva odpuścił po pierwszym nokdaunie i chciał to skończyć w stójce.

Walka z GSP bez sensu, teraz najlepsza walka z Machidą, choć to przyjaciele.

Strasznie źle, że Fedora nie ma w UFC. Kilka osób pisało tu, że Fedor ma lepszą stójkę, parter, wszystko od Silvy i żenują ich komentarze osób, które mówią, że Silva powinien z nim walczyć... Oj szkoda

M.Manhoef

Wysłana - 09 sierpnia 2009 07:55    Edytuj Cytuj
Greg stawiałeś na Silve? Myślałem ze bedzie widać róznice siły w tej walce a tu Gryffin od poczatku duzo wolniejszy od Andersona wogóle nie mógł go trafić, chyba jedna z łatwiejszych wygranych Silvy. Teraz chce Silva vs Quin A w stójce to chyba tylko Manhoef może mu dać rade

Zmieniony przez - M.Manhoef w dniu 2009-08-09 07:56:19

No mercy for Nobody
Znawca -

Jacek.G

Wysłana - 09 sierpnia 2009 09:17    Edytuj Cytuj
Anderson kolejny raz udowadnia,ze jest niesamowity, cudowna walka, perfekcyjna stojka, cos pieknego. Powinien zostac w lhw.

Zmieniony przez - Jacek.G w dniu 2009-08-09 09:18:12

Odies

Wysłana - 09 sierpnia 2009 09:20    Edytuj Cytuj
Silva ośmieszył Griffina bez dwóch zdań.
Stawiałem na Forresta, ale po tym co pokazał Anderson, pozostaje mi tylko odszczekać wszystko co o nim ostatnio myślałem albo pisałem. Klasa sama dla siebie, Griffin nie istniał na ringu nawet przez minutę. A strzał kończący...
Dlaczego nie dostał K.O. wieczoru ?
BJ Penn też mnie pozytywnie zaskoczył. Taktycznie dobrze rozegrał walkę, wyczekał spokojnie, jedna groźna akcja w parterze i po zawodach.
Podostałe walki niestety na słabszym poziomie, szkoda, że nie pokazali Thales Leites vs Alessio Sakara.

Sakara wygrał ???????

Zmieniony przez - Odies w dniu 2009-08-09 09:22:57

bulletskat

Wysłana - 09 sierpnia 2009 10:09    Edytuj Cytuj
weźcie wrzuccie jakieś walki bo zaspałem plx

"I beat you, you leave the division. You beat me, I will leave the UFC forever!"
Specjalista -

bulletskat

Wysłana - 09 sierpnia 2009 11:11    Edytuj  Cytuj
O nie no ****a co to ma być ?! Forrest walczył jakby dopiero co wstał z łóżka i poszedł prosto do klatki :-/ WTF?!?!

"I beat you, you leave the division. You beat me, I will leave the UFC forever!"
Specjalista -

greg 82

Wysłana - 09 sierpnia 2009 11:48    Edytuj Cytuj
Myślę, że wiele osób oczekujących wygranej forresta zmyliły ostatnie walki Silvy i niby gorsza forma.

Silva jest do bólu counterpuncherem, pamiętajcie, że we wszystkich praktycznie walkach w których miał nokauty jego przeciwnicy atakowali. Natomiast Cote i Leites praktycznie nie wykazywali inicjatywy. Griffin chciał pouderzać i wyszło tak jak wyszło...

Różnica pomiędzy stójką Silvy a takimi średnio-dobrymi stójkowiczami (nie wspominając gorszych) to przepaść. W tej chwili tylko może Rampage, Machida, może Hendo jakby trafił tym swoim overhandem coś by ździałali, reszta nie widzi mi się z nim...

Zmieniony przez - greg 82 w dniu 2009-08-09 11:56:06

donfilip

Wysłana - 09 sierpnia 2009 12:01    Edytuj Cytuj
fakt fakt - ja również musze odszczekać to co powiedziałem o Silvie - gość ma serce do walki i kocha walczyć tak jak Wand. Naprawdę szacun!!! A umiejętności w stójce - nie do opisania
Moim zdaniem, przy jego dobrej formie to nie ma z kim walczyć. Powinien zostać w LHW i pokazać amatorom jak wygląda mma )

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UFC 101 - live

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.