Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Twoja decyzja o siłowni

MorfeniX

Wysłana - 31 maja 2008 22:20    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam nadzieję, że nie ma takiego tematu, nie chciałbym powtarzać
w razie czego śmiało usuwać

Jakie były Wasze momenty podjęcia tej ważnej decyzji ? Kiedy to zaczęliście ćwiczyć na siłowni nie jako sezonowcy ale jako zapaleni amatorzy dążący do czegoś ? Czy był jakiś przełomowy moment, w którym powiedzieliście "będę ćwiczył i chvj" ?
Rozpoczynając powiem, że w moim przypadku to było po pierwszej wizycie na siłowni z ojcem w wieku 15lat
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 maja 2008 23:05 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

G-SZIT

Wysłana - 31 maja 2008 23:05    Edytuj Cytuj
Ja sobie powiedziałem że muszę być najsilniejszy z całej wsi i hui

... szału nie ma.
Specjalista -

banangti

Wysłana - 31 maja 2008 23:29    Edytuj Cytuj
A ja miałem postanowienie noworoczne 2008 :D
Na poczatku w domowych warunkach , ze sztangą z osi od wozu, butelkami z wodą i sandbagiem . Od maja ze sprzetem :)

Kozak 1991

Wysłana - 31 maja 2008 23:35    Edytuj Cytuj
Mój tata miał siłownie gdy ja miałem ok 12 lat i od tego momentu zapragnąłem być wielki jak mój tata (193 cm wzrostu 100 kg wagi) ,ale bardzo jestem mu wdzięczny że mi odradził w tak młodym wieku, powiedział że mogę przyjść za 4 lata. W tym czasie ćwiczyłem pompki, brzuszki drążek itp. ćwiczę już od roku i nie zamierzam przestawać.

Moja siłka - www.sfd.pl/temat422414/
Specjalista -

p r z e m

Wysłana - 31 maja 2008 23:38    Edytuj Cytuj
spojrzałem 4 miechu temu w lustro i pomyslalem "****a, co ty reprezentujesz? chvja.." i powoli ogarniam

Zmieniony przez - p r z e m w dniu 2008-05-31 23:38:23

mic-ek

Wysłana - 01 czerwca 2008 09:13    Edytuj Cytuj
Postanowiłem że od września '06 będe trenował, część sprzętu miałem już po ojcu i tak jakoś ruszyło.

Pozdrawiam MIC

Znawca -

slawekbic

Wysłana - 01 czerwca 2008 10:53    Edytuj Cytuj
Witam!
Ja od zawsze chciałem miec dobrze wyzezbione ciało.., ale jakos brakowalo mi motywacji.. Kiedys chciałem poprawic ciosy, wiec kupilem sobie worek treningowy. Pózniej szukalem na necie jak poprawic siłe ciosu.. i chyba tak trafilem na SFD. Znalazłem to czego szukalem i wiele innych zeczy, na rozbudowe ciała. Kupilem sobie pierwsze hanteli i zaczolem cwiczyc bardzo mi sie spodobało, zaczolem widziec efekty i za hooja niezamierzam przestac cwiczyc.
Pozdrawiam!

Pozdro dla wszystkich.
Specjalista -

Faster99

Wysłana - 01 czerwca 2008 10:56    Edytuj Cytuj
A ja zacząłem bo kumpel zrobił sobie siełke i zaczą cwiczyć, powoli zrobiłem u siebie i jakos to idzie.
Znawca -

DUDEK

Wysłana - 01 czerwca 2008 10:56    Edytuj Cytuj
nudzilo sie w wakacje kumplowi, to zrobił sobie siłownie, a że mi tez się nudziło to sobie u niego machałem ...

jak miałem 15 lat...

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Ekspert -

bejsbol

Wysłana - 01 czerwca 2008 10:58    Edytuj Cytuj
bo mialem zajawke bycia chuliganem, mialem wtedy 16 lat tak zaczela sie przygoda z silownia

ABS 666

Wysłana - 01 czerwca 2008 11:19    Edytuj Cytuj
W moim przypadku było tak że obowiązkowo na pierwszym roku studiów trzeba było odbyć zajęcia z Wf-u. W pierwszym semestrze załapałem się na ping ponga natomiast w drugim zapisałem się na bodybuilding. Potem oczywiście tak mi się to spodobało że odgrzebałem z szafy zakurzonego hantla, poćwiczyłem przez wakacje. Następnie po wakacjach kupiłem karnet na siłownie i tam już zostałem na dobre

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Twoja decyzja o siłowni

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.