Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mialem wrzucac, ale poczekam az Dober wrzuci i pozniej z 5 stron i wtedy dam tez mam plaskie bice, a robie cwiczenia tylko na wypuklosc
albo hoy tam :
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2008-09-26 19:44:27
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1222450971000
B-50 TESTOSTERONE
Wysłana - 26 września 2008 19:50
plot bys wymalowal reszta ok
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam
Ekspert -
1222451400000
KAMILPAKER
Wysłana - 26 września 2008 19:51
jakos slaba strasznie ale cos widac
znowu 100kg
What Are We Going To Do Tonight Brain?
Znawca -
1222451462000
sQs_Dziki
Wysłana - 26 września 2008 19:53
oba dobre schaby.
Steroids adwenture in progress.
Znawca -
1222451624000
jordanwlkp
Wysłana - 26 września 2008 20:09
az qrwa odechcialo mi sie wrzucac fotki po Was
wszyscy dobra forma
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1222452557000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 26 września 2008 20:09
Michu niezle, tylko musisz się opalić. Fajnie wyszły łydki i klatka bokiem czemu sie nie pochwalisz kolegom swoim nowym tatooazem ?
Kamil luksusowa forma
No nie chciałbym Grzesiu, ale naszczeście jestem bezkonfliktowy i nie mam wrogów takze teoretycznie nic mi nie grozi chyba, ze wyłapie suplexa za damski, ew. za bujanke
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1222452567000
BodyLine TRENER
Wysłana - 26 września 2008 20:35
Micz,znacznie lepiej niz ostatnio.Plecom przydałoby się więcej grubości,w sensie szczegółów. Kamil,super,tylko na focie łapa trochę uciekła,w realu jest lepsza.
miczel szerokosc jest, troche grubosci brakuje jedynie. lyda fajnie uksztaltowana.
kamil fajnie kwadratowo, jak wymiary?
ps. na bica super jest uginanie z hantla max 5kg ze swobodnie opadajacym ramieniem, dokladnie jak to arnold robil.
Ekspert -
1222457447000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 26 września 2008 23:45
Biceps cwiczę obecnie następująco:
Modlitewnik, tj. opisał to Gregor Następnie uginanie hantel stojąc.
Obie te metody są zobrazowane poniżej.
Na koniec wykonuje cwiczenie na linkiach, jednorącz na przemian. Nie wiem jak to sie nazywac i nie będę próbowal tego opisywać, gdyż mogłoby to wyjść karykaturalnie ale Gregor wie o co chodzi i myślę, że pomoże mi w wyjaśnieniu tej techniki.
Reasumując stosując te 3 cwiczenia, uzyskałem po pierwszym treningu mega zakwasy, których nie miałem chyba przez 3 lata.