Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Cwicze bo lubie Cwicze bo wbijam towar <obecnie off> od paru dni Cwicze bo cwicze::)
ale nic nie mam do sylwetki b-50 jest super:) a co do pizam to wole w tym niz gejowskie ciuszki przylegajace:)
Znawca -
1262200215000
MikX
Wysłana - 30 grudnia 2009 20:11
ARyNeKM - z avka Czytałem kiedyś na jakimś forum że te dwa typy to ta sama osoba pewnie komuś się popie**oliła. Pozdr
Znawca -
1262200282000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 30 grudnia 2009 20:15
Ja wole gejowskie obcisle
BORN TO WIN.
Ekspert -
1262200557000
obmarek
Wysłana - 30 grudnia 2009 20:29
dlatego mowie sa gusta i gusciki grzes:) ...:)
Znawca -
1262201347000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 30 grudnia 2009 20:34
A powiedz jeszcze kto jest Twoim wzorem w tym co robisz? (chodzi mi o trening) Jak kto chcialbys wygladac?
BORN TO WIN.
Ekspert -
1262201670000
potaś
Wysłana - 30 grudnia 2009 20:42
stawiam na micza
"Człowiek, który kiedykolwiek uprawiał sport, nigdy już nie będzie taki sam. Są rzeczy, które zostają na całe życie"
1262202125000
obmarek
Wysłana - 30 grudnia 2009 20:59
he hmmm wzor:) jaki ?nie mam idealu swego , nie myslalem o tym . Jak narazie jest dobrze, lepiej niz bylooo
Znawca -
1262203172000
karlos1232
Wysłana - 30 grudnia 2009 21:05
Niektorzy tak maja ze sami najlepiej sie sobie podobaja. Moja zonka np mysli ze najlepiej gotuje bo jej to najbardziej smakuje co ona ugotuje ale nikomu wiecej.