Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Fotka jest z rana od dwoch dni biore tamox redukuje sie od trzech tygodni to to odwodnione jest i opadle na razie widac po barkach . Moglbym zrobic na silowni napompowany i nawodniony ale co ja stary chlop bede pajacowal i latal po silowni z aparatem. Zrobilem fotke do tematu redukcji to i od razu przy okazji wstawilem tu.
Zmieniony przez - karlos1232 w dniu 2009-12-30 13:16:31
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1262175240000
Big Cat
Wysłana - 30 grudnia 2009 13:48
Karlos ale z dieta jak w profilu to sie chyba nie da zredukowacGreg zdjecie ala chłopcy z ferajnyRywon szyja jest i to duużaUwe powoli wrócisz do formy,B 50 ten duch w kuchni z Twojego profilu wyglada zaj...lepiej od Ciebie.Pozdrawiam
Znawca -
1262177310000
ARyNeKM
Wysłana - 30 grudnia 2009 14:10
MikX foto przerobione nie poznajesz Denis'a James'a ze swojego ava?
1262178600000
Polako
Wysłana - 30 grudnia 2009 14:34
karlos1232 masywnie i ładnie to wygląda po wycince to będziesz taka "Mega Śliwka" :D
pytania!? porady!? piszta
herkulesik90@gamil.com
Znawca -
1262180066000
r0lnik
Wysłana - 30 grudnia 2009 15:24
,.
Od zadawania pokut zawsze ktoś się znajdzie lecz nie ma kto rozgrzeszać dając druga szanse.
1262183062000
rywon21
Wysłana - 30 grudnia 2009 16:16
karlos uwierz mi z sylwetke mam zblizona do ciebie
co do tych kanionow od urodzenia mam
a kark cwicze pare lat z przerwami pod okiem zapasnika
fotki nadniach wrzuce
ztymi typami i z masa niemam nic wspulneg
1262186196000
Big Cat
Wysłana - 30 grudnia 2009 16:24
z tymi typami i z masa niemam nic wspulneg- Rywon ale czasem jest tak ze jak Cie widza tak Cie pisza choc nie znaja
Znawca -
1262186698000
rywon21
Wysłana - 30 grudnia 2009 16:28
nie no spoko miałem odwage to wrzucołem myslicie z jestem grubas zalany hm minka zrzednie niektórym
moze panowie wy pokazujcie twarzyczki
niektorzy maja duze lapki i nimi sie tylko chwala
1262186920000
Big Cat
Wysłana - 30 grudnia 2009 16:38
Rywon napisales ze szkoda ze kobitki sie troche obawiaja i moja wypowiedz dotyczyla tej Twojej wypowiedzi a nie wygladu Bo ogolnie kobitki boja sie takich duzych i łysych szczegolnie te starsze hehe.
Znawca -
1262187522000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 30 grudnia 2009 16:53
Lukasz wrzuc cos swiezego bo po zdjeciu w profilu widze ze jest na fulu