Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
to tak jak ja, też 3 lata treningu na sucho i dopiero pierwszy cykl poszedł i to dawki lecznicze...
A jak widze że tu sie rozpisuje bomby dla złamasów po 80kg po roku treningu to mnie chvj jasny strzela, ale co sie bede odzywał... nie moja sprawa
Znawca -
1262101726000
andrzej.ld
Wysłana - 29 grudnia 2009 16:49
korwa przeciez to jest oczywista oczywistosc ze wbijanie w tym wieku to glupota i dyskutowanie z tym nie ma sensu. kto ma wbic to wbije ale na dobre mu to nie wyjdzie.
nie zaszkodzisz b-50 tym ze bedziesz wbijal koks, a jezeli kogos przestrzega to mozecie mu tylko za to dziekowac niezaleznie od tego w jakim wieku on sam zaczal brac saa.
btw. B50 zdjecie w profilu wyje.balo mnie na sciane
Zmieniony przez - andrzej.ld w dniu 2009-12-29 16:57:13
B-50 - z całym szacunkiem do Ciebie, zeby nie bylo, ze bronie Seby
yyy przecież to chyba nie u mnie tu była mowa??
Ekspert -
1262103586000
ASNF
Wysłana - 29 grudnia 2009 17:21
yyyyyyy... jak nie to sorry my bad obojętnie do kogo to było, już wiem, co chciałem
SebaWlkp sorry za niedomówienie
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
"Do your workouts as hell, to see heaven in the mirror"
1262103713000
rywon21
Wysłana - 29 grudnia 2009 19:09
panowie dawac te foty tych karkow
wrzuce tez ale poczekam na innych
1262110193000
odzywa18
Wysłana - 29 grudnia 2009 19:13
rywon dawaj ten kark i inne partie wrzuc bo chyba jestes niezly kon
Ekspert -
1262110429000
rywon21
Wysłana - 29 grudnia 2009 19:16
mysle ze kark mam dosc dobry sztama z zapasnikami robi swoje
koorwa mam podobne pociecia na glowie jak ten stong jak mu tam
1262110606000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 29 grudnia 2009 19:23
Kazdy jest kowalem wlasnego losu.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1262111025000
krac
Wysłana - 29 grudnia 2009 19:28
Dlatego tak często znajdujemy się miedzy młotem a kowadłem Seba co tam u was,solarium potaniało,czy jak Rozwijasz sie kolego,tylko ten dół klatki podciągaj