Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
wiem ze kuleje :(i dlatego katuje teraz i jest trochę lepiej sory ze od lustra ale narazie nie mam innego Zmieniony przez - Jaca89 w dniu 2009-12-23 20:15:32
Zmieniony przez - Jaca89 w dniu 2009-12-23 20:16:09
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -
1261595945000
Mocny275
Wysłana - 23 grudnia 2009 21:33
fajnie estetycznie. klate podciagniesz i bedzie gites calkiem.
masz tu krac co chciales bez koszulki. jak zaniedbałem brzuch tak teraz ciezko o poprawe ale robie co moge zylki troszke miejscami wychodza ale dodobrej jakosci to jeszcze brakuje. nastepne foto zrobie przy swietle dziennym bo tak to nie bardzo szczegolow widac a najdziwniejsze jest to ze w lapce ok 46 reszte wymiarow bez zmian tylko pas mniejszy, a waga tylko ok 86-87kg
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2009-12-23 21:44:19
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2009-12-23 21:45:54
mocny fajnie bark wyszedl i lapa dobry wymiar lapy jak na ta wage antek sie wkrecil?
Zmieniony przez - Ska2010laR w dniu 2009-12-24 11:57:26
1261652212000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 24 grudnia 2009 12:14
Jaca, krzywdy nie ma i masz jeszcze czas. Mocny, masz więcej w łapie ode mnie jest dobrze, dobry dzik. Brian, nie narzekaj, nie ma powodu do narzekan jest kawalek chlopaka
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1261653273000
dan-marko
Wysłana - 24 grudnia 2009 12:22
Mocny fajnie to wyglada w tym swietle
temu, który na nim siedział, było na imię Śmierć, a piekło szło za nim...