Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
co robie lapie powoli mase w gore bo na wysokich weglach sam wiesz jaki u mnie efekt.Ogolnie wegle na poziomie ok 250g wiec jak dla mnie nisko przy 10h pracy.Jednakze mnie pomniejszylo ostatnio...ladowania robie 24h co 7 dni
Moze tluszczowke sprobuj? A stopniowo dodawales ww ? Bo na 250 bedzie ciezko robic mase jak i tluszcze sa nisko .
Z doswiadczenia powiem Ci ze ja wegle mam ok 4-5g a lece wiecej aerobow i tak jest dla mnie optymalnie.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2009-12-21 21:39:25
BORN TO WIN.
Ekspert -
1261427847000
Joy
Wysłana - 21 grudnia 2009 21:39
wegle mialem na wysokim poziomie na cyklu ale zaczelo ulewac wiec juz na cyklu zbijalem doszedlem do takiego poziomu, bialka mialem ponad 4g wiec tez obcialem na 3 tluszcze aktualnie ok 2g. Zaczyna mnie to juz powoli wqrwiac bo chcialem cykl zrobic ale co mi to da jak po cyklu bedzie to samo.. http://img187.imageshack.us/gal.php?g=p2210262.jpg dla porownania fota po lewej z konca lutego waga 88 druga jakos niedawno waga 90.2kg roznicy ...ale lipa w chooj sam nie wiem jak to rozgrywac juz.Przytyc moge w tempie blyskawicznym.Co nie przeklada sie na obwody
Jade z reguly skos gora hantle, plaska sztanga/maszyna, rozpietki skos gora i jakas brame dorzucam czy przenoszenie, zalezy. Silikony sobie za***ie, bedzie git ;D
Znawca -
1261435924000
MagikHCG
Wysłana - 21 grudnia 2009 23:56
wezcie poradzcie cos na tA klate bo mam ten sa\m problem. jaki trening najlepszy zeby bardziej rozbudowac gorna czesc klatki. ja jestem za silikonami:P jutro do chirurga/ ps troche nie wyrazne te fotyy
Zmieniony przez - MagikHCG w dniu 2009-12-21 23:58:21
go hard or go home
1261436181000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 22 grudnia 2009 00:05
zrezygnuj całkowicie z płaskiej zacznij trening od wstępnego zmęczenia mięśni np rozpiętki skos potem przejdź do wyciskanie na ławce skośnej
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1261436759000
rev84
Wysłana - 22 grudnia 2009 00:11
Sprobuje. Jutro akurat klatka to zobaczymy
Znawca -
1261437071000
Big Cat
Wysłana - 22 grudnia 2009 00:11
U mnie poprawa nastapiła wtedy jak zacząłem zaczynac własnie od skosu w góre,praktycznie na kazdym treningu robilem inne cwiczenia,raz superserie,na nastepnym treningu zmiejszając w każdej ciężar i to kilkakrotnie,gigant serie,przedewszystkim mega intensywność i krótkie przerwy nie dluzej jak minuta.Natomiast ciężkie wyciskania czy to hantlami czy sztanga,zupelnie mi nie wchodzily góra raz w miesiącu pozwalalem sobie na ten rodzaj treningu. Z 12 serii ok 8 to był górny skos,zmieniałem tez kąty nachylenia ławki.