Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1261348339000
cyclone24
Wysłana - 20 grudnia 2009 23:35
rew sog for you and for christmass
Znawca -
1261348550000
Marcinx66
Wysłana - 20 grudnia 2009 23:43
przepraszam ale musze napisac jaka patologia z tym filmikiem nie wyrabiam tylko ktory z was to ten w szarym marcel ?? nowy nowy goood .... lalla nie ma co mozna dorobic
Zmieniony przez - Marcinx66 w dniu 2009-12-20 23:47:33
Yyy, dzieki chlopaki, ale to chyba naprawde ta fotka tak wyszla. Szalu nie ma, bo w sumie nie ma prawa byc. Srodki sie dopiero chyba buja. Moze to to lustro. Np. lapka dopiero podchodzi pod 43. Moze tez wzrost ma tutaj duzo do gadania.
W kazdym badz razie w rzeczywistosci moja muskulatura to zart w porownaniu do was micz i cyclone
Znawca -
1261349384000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 20 grudnia 2009 23:56
Rev ja w rece max moze 45 mialem, nawet nie wiem bo sie nie chce dolowac mierzeniem i ja tez na fotkach tylko dobrze wychodze
duzy kaptur masz, wyglad zdrowego koxa za 10kg bedzie juz konkret w hooy
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1261349813000
cyclone24
Wysłana - 20 grudnia 2009 23:59
widze ciemna strona sie budzi
Znawca -
1261349986000
Mocny275
Wysłana - 21 grudnia 2009 00:06
rev elegancko. jestes nizszy odemnie az o 1cm
jaka teraz waga? i wiem po sobie ze powyzej 90cm w pasie robi sie nie ciekawie
Ho ho ho, kiedy to bedzie ;) Raczej nie w 2010, bo tak jak mowilem jak skoncze npp i bolda to bede juz raczej wycinal, na propie, trenie,masteronie i winku zeby jakos w miare estetycznie wygladac na wakacje.
Mocny, no masakra, takiego bebzona to jeszcze nigdy nie mialem, no ale jak sie nie robi areo to sie w sumie nie ma co dziwic. Od jutra powiedzialem, ze zaczynam tyrac. A waga to cos kolo 89.
Znawca -
1261350699000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 21 grudnia 2009 08:44
Rev dobrze to wyglada na tym foto
BORN TO WIN.
Ekspert -
1261381444000
krac
Wysłana - 21 grudnia 2009 09:48
Rev jak chłopaki wyżej fajna pełna sylwetka,na pas uważaj..