Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Bądźmy szczerzy ale do Arnolda to Ci trochę brakuję.
1261209047000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 19 grudnia 2009 09:20
dobra koncze pyerdolic
mateusz lipa jest szczegolnie w bani, dostaniesz jeszcze psztyczka w nos od zycia z takim podejsciem, chyba ze tylko przed kompem zakladasz taka maske(byloby w sumie lepiej)
a teraz ja na rozladownie napiecia (tak mozna walic konia ) spadek z 10kg, jeden, gora 2 posilki dziennie(bo wiecej nie daje rady taki mam z***isty apetyt ), ale na silownie nieraz pojde sadlo zeszlo, wiec jakis plus jest
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2009-12-19 09:24:07
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Micz od razu Cię rozpoznałem w tej białej koszulce trochę łapy Ci urosły
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1261213081000
Dibo22
Wysłana - 19 grudnia 2009 11:47
no przedramie jakby większe, Gregor już nie będzie się śmiał
Ekspert -
1261219647000
dzakas001
Wysłana - 19 grudnia 2009 11:57
Sportowcy nie palą
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1261220221000
Polako
Wysłana - 19 grudnia 2009 12:03
panowie krótkie szybkie pytanie który link mam wstawić aby mi wskoczyło zdjęcie z imageshack ? Thumbnail for Websites Thumbnail for forums (1) Thumbnail for forums (2) ????????????
pytania!? porady!? piszta
herkulesik90@gamil.com
Znawca -
1261220616000
dzakas001
Wysłana - 19 grudnia 2009 12:07
wciskasz na zdjecie prawym guzikiem pokaz obrazek kopiujesz adres obrazka i wklejasz tu :O proste jak *******enie nie wazne z jakiego serwea bedzie pochodzilo zdjecie :O
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1261220856000
B-50 TESTOSTERONE
Wysłana - 19 grudnia 2009 12:14
miczek nie przeorali cie w mad friday na miescie lepiej wyglada niz przedtem
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam