Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Nuras ja poprostu tak już mam nawet jak jade mete i testo co powinno mnie troche podlac to i tak kable mam jak cholera
Znawca -
1260900891000
biliwiget
Wysłana - 15 grudnia 2009 19:45
formy tylko pozazdrościć, od wczoraj siedze na sfd bo gdyż ponieważ chory jestem i stwierdziłem że wracam delikatnie do treningów, nie można jak picza znowu wyglądać
Znawca -
1260902739000
nuras
Wysłana - 15 grudnia 2009 20:31
biliwiget to jest nas dwoch:) no nizle tez bym tak chcial Big catpozazdroscic
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
1260905499000
Saddath
Wysłana - 16 grudnia 2009 12:18
obiecałem sobie że wrzuce coś w normalnym świetle i czar prysł
Nie wiem czy nie zawczesnie ale wrzucam fote przy odrabianiu polrocznej przerwy aktualnie od niej 2.5 miesiaca leci cwiczen jade bez diety ale staram sie zwracac uwage na jedzenie
Zmieniony przez - dzakas001 w dniu 2009-12-16 12:50:52
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1260964097000
pro100
Wysłana - 16 grudnia 2009 13:56
lipa i lipa
Znawca -
1260968212000
nuras
Wysłana - 16 grudnia 2009 14:09
jak po wypadku nie jest zle:),,a ja szukalem mikolaja dla dzieci a tu masz
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)