Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
nie chcę zakładać nowego tematu, a widzę że tu sporo osób się kręci więc zadam pytanie tutaj - kiedyś widziałem jakieś wykresy z nagromadzonego (ilości) testosteronu w organiźmie na cyklu. Zna ktoś może jakąś stronke która wylicza takie coś, bo chciałbym np. sprawdzić jak będzie wyglądał poziom podnoszącego się testosteronu prolongatum zażywanego 100mg/100mg/200mg/100mg (e7d) albo różne tego typu obliczenia na podstawie zażywanego środka i dawki oraz czestotliwości zażywania.
1260743118000
Pabianelli
Wysłana - 14 grudnia 2009 00:30
moze wpisz w google "roid calculator" jeśli o to Ci chodzi.
1260747058000
krac
Wysłana - 14 grudnia 2009 18:19
Potwierdzam słowa Karlosa,grubo w tej edycji. Greg daj cos przodem,ciekawy jestem jak Ci to scinanie pasa idzie Cos ode mnie jeszcze,100kg mam także bez docinek
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -
1260811166000
franklinPL
Wysłana - 14 grudnia 2009 18:25
Toś podgrubił tym zdjęciem ładnie
Trwaj w tym co kochasz.
1260811529000
donJAZYResko
Wysłana - 14 grudnia 2009 18:28
Krac, fajnie kable wyszły... A forma jak wypas na biszkoptach
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne; groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Znawca -
1260811722000
DaRK666
Wysłana - 14 grudnia 2009 18:36
W googlach znalazłem jedynie angielską stronę z takim kalkulatorem, no i nie zabardzo wiem jak tamto obsłużyć bo mam takjakby trochę stronke zablokowaną. Jest może taka polska strona z takim kalkulatorem albo jakaś sprawdzona przez kogoś? jeśli tak to prosiłbbym o wklejenie linka ;]
1260812161000
DaRK666
Wysłana - 14 grudnia 2009 18:45
OK jednak już działa, nie działało przez zablokowanie reklam zbyt dokładne i niestety to tez w pewnej częsci usunelo, ale już w porządku ;]