Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Na co mnie stać w swoim życiu osiągnę A czy przed Bogiem zdążę tego naprawdę nie wiem Niejeden mówił martw się sam za siebie
1260226366000
jordanwlkp
Wysłana - 07 grudnia 2009 23:52
grzechu wez moja fote wyrzuc w pi.z.du
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1260226373000
sz4leniec
Wysłana - 07 grudnia 2009 23:54
no troche wstyd jak na pierwszą strone
*OFF*
1260226453000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 07 grudnia 2009 23:54
Chciales to masz Nastepna jak wrzucisz to bedziemy widzieli czy progres czy regres
BORN TO WIN.
Ekspert -
1260226448000
MikX
Wysłana - 07 grudnia 2009 23:57
Tomekk16 - daj coś wreszcie nowego bo tych zdjęć to widziałem z k16 razy
Znawca -
1260226639000
jordanwlkp
Wysłana - 07 grudnia 2009 23:58
nastepna bedzie z zawodow
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1260226692000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 07 grudnia 2009 23:58
Tomek Ty to redukcje zrob i na pewno bedzie duzo lepiej to wygladalo a masz z czego bo kawal chlopa
BORN TO WIN.
Ekspert -
1260226710000
karlos1232
Wysłana - 08 grudnia 2009 00:02
Panowie nie przesadzajcie z jordanem lapka jest barek jest kaptur wporzadku nie jest zle a moze fotek nie umie robic to tez jest wazne ja tez nie umiem nie mam nawet aparatu sam musze robic i zawsze wychodze maly. Tomek ja aktualnie mam duzo mniej sadla ale bym sie wstydzil fotke dac w takiej formie mi sie wogole nie podoba.
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1260226975000
Tomekk16
Wysłana - 08 grudnia 2009 00:07
zdjecia sa swieze a co tydzien przeciez nie bede wrzucał bo po co? no i wycinka mam nadzieje ze kiedys bedzie ale chcialbym jeszcze troche podrosnac. A obecnie jestem na meta solo 30mg ed(moj 2 cykl)
Na co mnie stać w swoim życiu osiągnę A czy przed Bogiem zdążę tego naprawdę nie wiem Niejeden mówił martw się sam za siebie
1260227254000
B-50 TESTOSTERONE
Wysłana - 08 grudnia 2009 00:12
dzordz ja nie wiem czy ty wyebki bijesz czy jak
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam