Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jak sam tytuł tematu sugeruje, taka jest idea tego postu już od wielu, wielu edycji - jak czujesz się na siłach, wrzucasz foty, a reszta ocenia. Nigdzie nie jest napisane, kto może oceniać.
tak może mam jakieś problemy więc wchodząc tu chce zobaczyć zdrowe sylwetki o przyzwoitym bfie które zachęcą mnie do pracy "pakuj 2x tyle jedz 2x tyle i bądz 2x większy"
a nie badz spasly.
1260639081000
B-50 TESTOSTERONE
Wysłana - 12 grudnia 2009 18:43
nie z takiej sylwetki sie goscie wyrabiali wiec albo daj fote ze jestes przehooj albo zamknij ryj
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam
Ekspert -
1260639782000
omleciarz
Wysłana - 12 grudnia 2009 18:56
Nie jestem prze chój z tym, że patrze na sylwetki tu i myślę, że muszę dawać z siebie wszystko mimo, że do pro i tak dalej jeszcze
wyrabiać czy nie można się wyrobić z grubasa i 0 mięśnia do super sylwetki
ale chodzi o to, że macie tu reguły które sami ustalaliście, że sylwetki mają być na poziomie i je sami łamiecie tyle z mojej strony ja koncze temat bo spamu nie bede robil
1260640610000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 12 grudnia 2009 19:32
To sobie wlacz musculardevelopment.com i tam szukaj motywacji.
My tu proste chlopaki ze wsi jestesmy.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1260642739000
barjur2
Wysłana - 12 grudnia 2009 20:50
ludziom w dupach sie nie miesci , jestem ze wsi pytasz czy sa ode mnie lepsi ? kogo to obchodzi , jestem ze wsi
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag ON 11-09-2011 , NASM Personal Trainer 01-05-10 FMS Expert 06-12-11
Znawca -
1260647422000
CalvinK
Wysłana - 12 grudnia 2009 20:57
tomek dla mnie jedna z lepszych sylwetek, i duzy powód do motywacji.
Foto na ostatniej stronie, ja *******e, Sylwetka przeogromna, tez bym z checia usłyszał kilka szczegółów
1260647856000
jaruss102
Wysłana - 13 grudnia 2009 05:47 Usunięty przez Banan za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
1260679626000
eugeno
Wysłana - 13 grudnia 2009 06:04
mowiac szczerze jakbym byl w takiej formie to bym nie dal foty bo bym sie wstydzil . jak autor uznal ze jest si to luz . nie mam nic do tego . imo troche tlusto . z drugiej strony chlopak ma 21 lat . troszeczke poduczy sie o diecie , zrobi redukcje i wtedy bedzie si bo podstawa juz jest . mowiac szczerze to ja kvrwa chcialbym taka podstawe fajnie bym sie wyciol z tego .
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - KURWA ZASNOLEM !
1260680682000
jaruss102
Wysłana - 13 grudnia 2009 06:16 Usunięty przez B-50 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.