Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam, natknął mnie wątek aby utworzyć temat blizniaczy do TCHP, lecz z wyszczególnieniem zdjęć, ze szczytowej formy. Temat przyjmuje jako tymczasowy w późniejszym terminie do kasacji, chyba, że się przyjmie
Powyżej moja chwila prawdy ze szczytowej formy, waga max 110kg min 104kg na załączonych zdjęciach, ramie max 48.5cm min 46.5cm
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2008-09-27 00:31:43
Wysłana - 27 września 2008 10:02 Usunięty przez MarcelQ za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam
Ekspert -
1222502572000
_CL_
Wysłana - 27 września 2008 10:07 Usunięty przez MarcelQ za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
1222502862000
slawle
Wysłana - 27 września 2008 10:18
Marcel do***al to fotki wrzucil Dobra forma , lydki spoko ale uda chyba musisz troszke rozbudowac? ogolnie ladnie
Shut The Fuck Up And Train
Specjalista -
1222503517000
B-50 TESTOSTERONE
Wysłana - 27 września 2008 10:28
slawle daj twoje ze szczytu
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek pozdrawiam
Ekspert -
1222504136000
slawle
Wysłana - 27 września 2008 10:30
Ukasz bylo by co pokazac to bym pokazal, nie ma co temat spamowac fotkami fitness ps. Mysle ze kozacki temat Marcel zalozyl Jak chlopaki wrzuca tu swoje zdjecia w szczytowej formie to bedzie kozak Ty Ukasz, Body, Gregor, MarcinOlb , i wielu innych (sorki ze nie wymienilem) To bedzie temat ktory doda motywacji
Zmieniony przez - slawle w dniu 2008-09-27 10:34:17
Shut The Fuck Up And Train
Specjalista -
1222504239000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 27 września 2008 10:42
Caibra już nie moja Temat ze zdjęcami tylko ze szczytowej formy poważnych zawodników, zdjęcia sezonowców będą kasowane Nie chciałem Grzesiowi bruździć w temacie moim wątkiem.
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1222504979000
BodyLine TRENER
Wysłana - 27 września 2008 11:50
Ja bym zrobił taki temat,z fotami w szczytach formy(masowych i tych po redukcji),zbierając najpierw foty na maila,zakładając nowy temat i podwieszając go w dziale.Jeśli uznacie to za dobry pomysł możecie słać foty na maila.Byłyby tam same zdjęcia z nickami.Taki rodzinny album.
Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2008-09-27 11:51:10