Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Twoja Chwila Prawdy: Special Edition

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 27 września 2008 00:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, natknął mnie wątek aby utworzyć temat blizniaczy do TCHP, lecz z wyszczególnieniem zdjęć, ze szczytowej formy.
Temat przyjmuje jako tymczasowy w późniejszym terminie do kasacji, chyba, że się przyjmie

Powyżej moja chwila prawdy ze szczytowej formy, waga max 110kg min 104kg na załączonych zdjęciach, ramie max 48.5cm min 46.5cm

Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2008-09-27 00:31:43

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 września 2008 00:36 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Natan33

Wysłana - 27 września 2008 00:36    Edytuj Cytuj
a to twoja calibra? moze ja teraz wrzuce fotki moje i mojej calibry i zmienimy temat na kark i calibra?

tak dosyc juz wygladasz proporcje nawet jakies ale klatka taka troche mało za to plecy duzo i reka dobrze

Zmieniony przez - Natan33 w dniu 2008-09-27 00:43:33

Zdjecia stare ,profil nie wypełniony...
[http://www.sfd.pl/temat215501/] str.1,2,3-bic,5,6,21nogi,23tył,24 brzuchst.2830-33str.38>>ZAWODY
[http://www.sfd.pl/temat229096/] coś pysznego dla każdego
Znawca -

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 27 września 2008 10:02    Edytuj Cytuj

Usunięty przez MarcelQ za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Ekspert -

_CL_

Wysłana - 27 września 2008 10:07    Edytuj Cytuj

slawle

Wysłana - 27 września 2008 10:18    Edytuj Cytuj
Marcel do***al to fotki wrzucil
Dobra forma , lydki spoko ale uda chyba musisz troszke rozbudowac?
ogolnie ladnie

Shut The Fuck Up And Train
Specjalista -

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 27 września 2008 10:28    Edytuj Cytuj
slawle daj twoje ze szczytu

pozdrawiam

Ekspert -

slawle

Wysłana - 27 września 2008 10:30    Edytuj Cytuj
Ukasz bylo by co pokazac to bym pokazal, nie ma co temat spamowac fotkami fitness
ps. Mysle ze kozacki temat Marcel zalozyl
Jak chlopaki wrzuca tu swoje zdjecia w szczytowej formie to bedzie kozak
Ty Ukasz, Body, Gregor, MarcinOlb , i wielu innych (sorki ze nie wymienilem)
To bedzie temat ktory doda motywacji

Zmieniony przez - slawle w dniu 2008-09-27 10:34:17

Shut The Fuck Up And Train
Specjalista -

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 27 września 2008 10:42    Edytuj  Cytuj
Caibra już nie moja Temat ze zdjęcami tylko ze szczytowej formy poważnych zawodników, zdjęcia sezonowców będą kasowane
Nie chciałem Grzesiowi bruździć w temacie moim wątkiem.

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

BodyLine TRENER

Wysłana - 27 września 2008 11:50    Edytuj Cytuj
Ja bym zrobił taki temat,z fotami w szczytach formy(masowych i tych po redukcji),zbierając najpierw foty na maila,zakładając nowy temat i podwieszając go w dziale.Jeśli uznacie to za dobry pomysł możecie słać foty na maila.Byłyby tam same zdjęcia z nickami.Taki rodzinny album.

Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2008-09-27 11:51:10
Ekspert -

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 27 września 2008 13:25    Edytuj Cytuj
moja szczytowa forma bedzie wakacje 2009 jade na slub do znajomego trzeba sie pokazac a narazie to chrupki mniam

pozdrawiam

Ekspert -

Deliver

Wysłana - 27 września 2008 13:28    Edytuj Cytuj

Push The Limits!!!
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Twoja Chwila Prawdy: Special Edition

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.