Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Tutajec / czas zadbac o siebie - modernizacja ciała i ducha :)

Tutajec

Wysłana - 24 kwietnia 2009 19:02    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam Serdecznie!

Nadchodzi taki czas, ze nawet hulaka musi zadbac o siebie :)
Na wstępie, pozdrawiam użytkownika KikU za którego trzymam kciuki i życzę aby doszedł do celu który sobie wyznaczył.

Troche o sobie. Ogolnie, mam dobra przemiane materii, nie mialem problemu z fatem, ale zawsze byłem chudy co nie za bardzo mi się podoba. Kiedy chciałem przytyć (np. ręce, które mam chude - sama skóra) to zawsze szło mi w brzuch - dziwne rozlożenie
Trenowałem armwrestling oraz amatorsko koszykówka, dodało mi to siły, jednak o masie mogłem zapomniec i to jest mój dylemat a zarazem cel który chce osiagnąć - masa oraz rzezba, nie wiem czy to dobre połącznie, czas pokaze. Kolejnym celem jaki chce osiągnąc to tzw czekladka na brzuchu - zawsze chciałem to mieć, ale nigdy szzcerze mówiąc nie kończyłem treningu na brzuch ( A6W ) lenistwo ciężka rzecz :P

Dane:

imie: Krzysiek
waga: 71kg
wzrost: 185cm
pas: 85cm
klatka (pomiar z WKU): 100cm
biceps i przedramiona: cięzko określić, ale są wyrzeźbione
nogi: lekka rzeźba, wymiarów nie znam

CZAS ROZPOCZECIA TRENINGU: 26.04.2009

CEL: rzeźba brzucha, poprawienie kondycji, przybranie masy mięśniowej, dobicie do 75kg - ogólne poszerzenie rozmiarów tych pozytywnych :)

MINUSY: niestety ale trzeba do głośno powiedzieć: JESTEM LENIEM

DIETA: ogólne jedzienie przyrządzane przez mame
SPRZĘT DO ĆWIECZEŃ: hantle 10kg x2, ławeczka do brzuszków, ławeczka do wyciskania + gryf z obciążeniem w sumie 60kg, hantelek który pozostał po AR 30kg, drążek do podciągania.

ĆWICZENIA:
Dokładnego rozkładu nie posiadam, staram sie ćwiczyć każdą partie ciała na tyle ile mnie stać uwzględniając brzuch

Wkrótce Real Foto :

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 kwietnia 2009 19:11 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Kiku_

Wysłana - 24 kwietnia 2009 19:11    Edytuj Cytuj
Dzięki za pozdrowienia i też 3mam kciuki za Ciebie :) Mam nadzieję, że pod wpływem ducha tego forum uda Ci się ustawić dietę optymalną i wprowadzić ją w życie. To samo z treningiem :) Bierz przykład z chłopaków podobnych wymiarów do Twoich, którzy osiągnęli sukces a będzie dobrze :)
3maj pierwszego w życiu SOGa na zachęte

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tutajec / czas zadbac o siebie - modernizacja ciała i ducha :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.