Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7682 razy
słowa kluczowe: tusipekt 
Autor

Tusipekt

SFD

Wysłana - 12 maja 2002 18:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pytanko. Palę dość dużo i przez to mam dość zj***ną kondycję. Zbliża mi się zaliczanie biegów w parku na w-fie.Moja kumpela ma podobny problem i brat polecił jej Tusipekt(w tabletkach). Przed wysiłkiem łyka 2 tabletki i twierdzi że ma więcewj energii. Chciałabym się dowiedzieć nieco więcej na ten temat. BTW. może ktoś zna jakieś inne środki które mogły by mi pomóc i są w miarę przystępne?
Z góry dzięki!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 maja 2002 20:58 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Nicolai

Wysłana - 12 maja 2002 20:58    Edytuj Cytuj
Specjalista -

SFD

Wysłana - 12 maja 2002 21:08    Edytuj Cytuj
Jestem studentem AWF. Kiedys zaliczalismy test Cupera (jakkolwiek sie to pisze), bieg na conajmniej 2500m (o ile dobrze pamietam) w czasie 12 min. Kilka osob walnelo sobie tusipecta w postaci syropu...i raczej nie wypadli najlepiej. Poza sraczka bolal ich brzuch (sraczka po biegu . Proponuje jednak potrenowac..a moze kawa? Czysta efedryna tez mogla by byc rozwiazaniem dla leniwych, ale tylko dla sprawdzianiu? Szkoda bylo by mi pieniedzy.

Wolferine

Wysłana - 12 maja 2002 21:13    Edytuj Cytuj
Buhahahahaha :)

Ale problem kurna :) macie też testy na IQ hhhehehe?

SFD

Wysłana - 12 maja 2002 23:08    Edytuj Cytuj
Jesli nie jest dla Ciebie problemem przebiegniecie w tym czasie np. 3,5 km - gratulacje, masz niezla kondycje. Conajmniej - znaczy - zeby zaliczyc.

Wolferine

Wysłana - 13 maja 2002 10:14    Edytuj Cytuj
:)

Miałem na myśli to, że z jednej strony pali, a potem się martwi o ten test i kombinuje jak dobrze pobiec. Było nie palić...

marczesco

Wysłana - 13 maja 2002 14:17    Edytuj Cytuj
Ostatnio rąbnałem sobie 4 bo byłem zmęczony i musiałem siedzieć na wykładach,może i trochę zadziałało! Teraz walnę 6 i zobaczę!!! Nie rozgryzłem po jakim czasie to już działa,ale myślę,że po ok 1,5 godziny. Muszę to przetestować!!! POzdrawiam

SFD

Wysłana - 13 maja 2002 15:01    Edytuj Cytuj
Powodzenia zycze Twojej watrobie =)

SFD

Wysłana - 13 maja 2002 15:33    Edytuj Cytuj
Ale czy to w ogóle coś daje czy szkoda próbować?
Ile łyknąć?

Redrum

Wysłana - 13 maja 2002 17:20    Edytuj Cytuj
Panowie i Panie co tam sie rozdrabniać na jakies tam Tusi..busi lepiej odrazu 50 fety i po sprawie

REDRUM

Specjalista -

Warner

Wysłana - 13 maja 2002 21:23    Edytuj Cytuj
tusipec nie jest od wspomagania wydolnosci fizycznej, tylko uzywany jest przy chorobie oskrzeli (kaszel itp.) wiec branie go ot tak sobie nie jest zbyt zdrowe. jak juz naprawde potrzebujesz czegos to kup sobie guarane najlepiej w plynie(INKOSPOR) jedna ampulka kosztuje 6zl

Carpe diem bez sterydów!!!

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tusipekt

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.