Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Tribusteron 90 - konkrety

czorcia7

Wysłana - 16 września 2004 11:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!
Wiem ze temat tribusteronu 90 byl juz pare razy poruszany ale szczerze mowiac wszystkie te posty ktore znalazlem w przegladarce tylko jeszcze bardziej zbily mnie z tropu :)
Co post to inna odpowiedz :)

Jezeli ktos sposowal ten preparat to prosze o odpowiedz na ponizsze pytania:
- ile kapsulek dziennie (producent pisze ze 2 a Willhelm napisal ze bral ich chyba z 8 dziennie!)
- kiedy jest najlepsza pora na przyjecie t90
- obecnie biore cp (rano) i mono (po treningu), czy macie jakis ciekawy sposob na polaczenie?
- czy zauwazylisci poprawe potencji? :)

Dzieki za wszystkie wypowiedzi.
Pozdrawiam.
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 września 2004 11:49 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

WILLHELM

Wysłana - 16 września 2004 11:49    Edytuj Cytuj
tak brałem po tyle... efekty mizerne... potencja w góre to fakt...
choć teraz biore od ponad dwóch miesięcy Tribulus Complex Treca i fajnie jest... z tym, ze oz zawiera sporo ziół nie tylko tribulusa... i to mi sie podoba...
Ekspert -

thatman

Wysłana - 16 września 2004 11:49    Edytuj Cytuj
1.po 4-5
2.rano naczczo, w ciągu dnia np 2h po posiłku, na noc
3.tak...bierz razem i dożuć acetosteron 3-4kap.lub ewentualnie zma...
4.tak choć nieznacznie,+siły,+agresji

*(LOUD)*

Marlin

Wysłana - 16 września 2004 12:35    Edytuj Cytuj
ja szamalem tak :
4 rano na pusty zoladek
2 przed snem

efekty bardzo mile
reszta jw.

..:: Śmierć jest tylko kolejną ścieżką, którą każdy musi przejść ::..

Struty

Wysłana - 16 września 2004 13:00    Edytuj Cytuj
Zjadłem tego 120 kapsów i stwierdzam, że szkoda kasy. Prawdziwie opłacalny Tribulus to moim skromnym zdaniem TT z TwinLaba (choć drogi trochę)ewentualnie to o czym pisał Will TT Complex Treca lub TT Complex Nutra Life (obydwa mają identyczny skład bo produkuje je Nutra Life m.in. dla Treca z tym, że TT Complex Nutra Life jest Tańszy. Dziś w sklepie zapłaciłem 65 PLN podczas gdy Trec 79 PLN

ambroziak

Wysłana - 16 września 2004 14:59    Edytuj Cytuj
Struty - zjadłeś 120 kpasów?... Ale żeś się najadł!... Nie zrobiłeś nawet jednej, porządnej kuracji. Jeżeli po tych 120-tu, przeskoczyłeś na innego tribulusa, to wtedy dopiero tribulus zaczął działać. Dla tego zapewne odniosłeś wrażenie, że tamten jest lepszy.
Zdadzam się, ze tribulus Twinlaba jest bardzo dobry. Ale z nowozelandzkim bym polemizował - ma bardzo niskie stężenie saponin.
A tak generalnie, to po tribulusie nie można spodziewać się cudów. Działa na pewno wyraźnie, ale nie dorównuje sterydom, a takich porównań często dokonują chłopaki. Podczas, gdy tribulus jest w stanie podnieść poziom testosteronu - góra - dwukrotnie, to sterydy - nawet - stukrotnie...
Natomiast, niezaprzeczalny plus po stronie tribulusa to... ZDROWIE!!!

S. Ambroziak
Specjalista -

WILLHELM

Wysłana - 16 września 2004 15:27    Edytuj Cytuj
to prawda... swego czasu miałem zupełnie inne podejście do TT... miałem nadzieję, że to szybko działający suplement...hmm... w zasadzie jako taki był reklamowany... NIGDZIE nie było info, że czas potrzebny do odczucia efektów jest długi... nie pisała o tym żadna firma Olimpu nie wyłączając... wszyscy twierdzili, ze to świetny preparat zwiększający mase, siłe itp itd...
jednak czas dość mocno zweryfikował wszelkie publikacje i reklamy... i po co był ten atak na mnie ze strony Mariusz Strzelińskiego bodajże rok temu? nie napisałem tam ani słowa nieprawdy... takie były moje odczucia i jak się okazało słuszne...
co do tego specyfiku nutrilife to mimo, że saponin jest tam mniej to rekompensuje zawartością innych jakże cennych ziół...
ale zastanawia mnie ta różnica w cenie... wygląda na to, że trec ma na tym podwójny zysk... no bo po pierwsze kupuje to od nutrilife taniej jako duży odbiorca i jeszcze dodatkowo cena jest aż tak znacząco wyższa...hmm...
Ekspert -

Struty

Wysłana - 16 września 2004 15:33    Edytuj Cytuj
Poważnie????? A ja myślałem, że tribulus to steryd najwyższej jakości. Jakkolwiek by tego nie liczyć, to 90% opisane w TT Olimpa jest jedynie życzeniowym myśleniem producenta, ale oczywiście zdaję sobie sprawę z konkurencji na rynku etc. (w końcu spory z zakresu konkurencji to mój chleb powszedni w pracy Sprostuję jedynie, że Tribusteron 90 jadłem po uprzednim wcinaniu Nutrenda (zapomnijmy) Twinlaba 2 m-ce i Nutra Lifa 2-m-ce i swoją opinię chyba mogę mieć na ten temat. TT 90 jeśli weźniemy pod uwagę relację ilości produktu do jego ceny - rzeczywiście się opłaca. Nutra Life skoro jest gorszy (z gorszym stężeniem saponin) lub Treca Extreme men's Formula to dlaczego są w świecie supli droższe od TT 90? Też marketing? Średni chyba jakiś taki :] Poza tym proszę pamiętać, że nie wszystkie produkty Olimpa muszą być genialne, prawda? Chociaż domyślam się, że trudno Panu w tym miejscu mi przytaknąć ;)

ambroziak

Wysłana - 16 września 2004 15:49    Edytuj Cytuj
Tym mozesz mieć swoją opinię, i ja moge mieć, i każdy mieć może. A że czasmi są one niegodne - no cóż - takie jest życie. Ale nie było moim zamiarem Cię urazić. Sory!!!

S. Ambroziak
Specjalista -

Struty

Wysłana - 16 września 2004 15:52    Edytuj Cytuj
Absolutnie nie poczułem się urażony (za stary jestem na to, a fakt dyskusji jest chyba istotą forum Na dowód własnej dobrej woli przesyłam soga

czorcia7

Wysłana - 17 września 2004 08:14    Edytuj Cytuj
Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi :)

Thatman – sog :)

Willhelm napisałes:
"miałem nadzieję, że to szybko działający suplement..." - czy mogłbys napisac po jakim czasie pojawily sie zauwazalne efekty?

Sławek napisałeś:
„Struty - zjadłeś 120 kpasów?... Ale żeś się najadł!... Nie zrobiłeś nawet jednej, porządnej kuracji.’
W takim razie moje kolejne pytanie to ile powinna trwac ‘porzadna kuracja” ?

Pozdrawiam wszystkich.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 15 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tribusteron 90 - konkrety

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.