Temat został odczytany 913 razy
słowa kluczowe: tribusteron  dhea 
Autor

Tribusteron 60+DHEA

XPabloX

Wysłana - 19 listopada 2004 19:37    Edytuj Cytuj
Mój ojciec chce brać w profilektyce łagodzącej andropauzę wasz Tribusteron 60 i dodatkowo Biosteron. Wiem że w USA są przykłady preparatów z Tribulusem i DHEA w składzie. Co o tym myślą specjaliści Olimpa.

Strongbart

Wysłana - 19 listopada 2004 19:41    Edytuj  Cytuj
Ile lat ma ojciec ?
Jezeli wiek jest ponad 50, jak najbardziej moze sie za to wziąc, wedlug mnie swietny wybor. zarowno dhea jak i saponiny zwieksza ilosc wolnego testosteronu, a tt zapobiegnie nadmiernej konwersji do estradiolu i dht, co w podczas andropauzy wystepuje bardzo czesto.
Znawca -

Pig Killer

Wysłana - 19 listopada 2004 19:46    Edytuj Cytuj
jezeli Twoj ojciec zasiega rady jakiegos specjalisty niech opiera sie na jego radach - mysle ze lekarz prowadzacy bedzie wiedzial najlepiej. JEsli jednak jest inaczej to mysle ze takie polaczenie bedzie ok.Co do DHEA to Twoj tato moze kupic w aptece bez problemu dehydroepiandrosteron(DHEA) i polaczyc stosowanie tego hormonu z tribulusem Olimpu oraz biosteronem

Top Dog

If you wanna job done right you must do it yourself

Strongbart

Wysłana - 19 listopada 2004 19:54    Edytuj Cytuj
Pig DHEA to głowny skladnik biosteronu...

Nie ma potrzeby radzić sie lekarza, jezeli Tato nie cierpi na zadne przewlekłe choroby, i tt i dhea są w pelni bezpieczne...
Znawca -

XPabloX

Wysłana - 19 listopada 2004 20:05    Edytuj Cytuj
Powyżej 50; Biosteron ciągle bierze od pewnego czasu właśnie, teraz dorzucę mu do tego Tribulusa.

Pig Killer

Wysłana - 19 listopada 2004 20:29    Edytuj Cytuj
no tak musicie mi wybaczyc ale maly chochlik wkradl sie do mojej wypowiedzi i to przeoczylem . Dzieki ze to sprostowales--> oczywiscie ze DHEA to podstawa biosteronu

skoro ojciec sie nie leczy nigdzie to wiekszych przeciwwskazan nie ma- smialo dorzuc mu tego TT

Top Dog

If you wanna job done right you must do it yourself

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.