Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trey Brewer - "uda z marsa"

carire

Wysłana - 16 lutego 2008 09:25    Edytuj Cytuj
Ladny byk, ciekawi mnie ile teraz wazy?
Specjalista -

BISMARK

Wysłana - 16 lutego 2008 14:55    Edytuj Cytuj
zdiecie zrobione z gory. teraz te uda wcale nie wydaja sie jak z marsa,normalne kopytka. gora jakby wieksza przez ujecie z gory,do tego jest na masie,wydaje sie całkiem,całkiem w tej chwili.wczesniej na zdieciach do d..py jak dla mnie.ale to kwestia oczekiwań i gustu każdego.pozdro.

FightOrDie MMA i K-1

Wysłana - 16 lutego 2008 15:02    Edytuj Cytuj
za***iście wygląda na masie.

You're the fighter you've got the fire
The spirit of a warrior, the champion's heart
You fight for your life because the fighter never quits
You make the most of the hand you're dealt
Because the quitter never wins
No!

Kazziu

Wysłana - 21 lutego 2008 15:14    Edytuj Cytuj

Waży 148 kg
Na lato go dogonię

"To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!"

Kazziu

Wysłana - 21 lutego 2008 15:18    Edytuj Cytuj

...

"To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!"

puramuk

Wysłana - 21 lutego 2008 15:37    Edytuj Cytuj

Nie do wiary...

www.czeszumski.com
www.juniorink.pl
www.fight24.pl

emceha

Wysłana - 21 lutego 2008 18:12    Edytuj Cytuj
Nogi masakra
Ciekawi mnie jak patrzą na to sędziowie.
Czy taka dysproporcja to będzie wada na scenie, czy zaleta że zawodnik ma jakąś super mocną grupę którą wszystkich wyprzedza.

carire

BISMARK

Wysłana - 22 lutego 2008 09:27    Edytuj Cytuj
nikogo nie wyprzedzi na zawodach przez te nogi. pamietacie Toma Plats? ten jak dla mnie miał giry jeszcze wieksze i co? nigdy nie zajoł jakiegoś znaczacego miejsca na Mr O., chociaz tak zapowiadali.do masy i rzezby potrzebne sa proporcje i harmonia. to jest to. Poza tym gosciu sie wyrzezbi i te 150 co teraz ma na masie mu nie pomoze. Pierwsze pozy z gościami z pierwszej 10-tki i bedzie tak "panu juz podziekujemy :)"...ale tak jak pisałem wcześniej, na masie jest nawet jest ok. na rzezbie nie podoba mi sie.pozdro.

Lisuu

Wysłana - 22 lutego 2008 13:53    Edytuj Cytuj
Hmmm, Tom Platz był drugi na Mr.Olympii a mówili że zasługiwał na pierwsze miejsce.

Najpierw się dowiedz - potem pisz

Odpowiedzi jest na 33 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trey Brewer - "uda z marsa"

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.