Zapraszam na treningii dla kobiet z kickboxingu przy ulicy Esperanto (koło Okopowej) Trenuje bardzo dużo kobiet, walka sportowa, samoobrona i rekreacja - trenerzy dbają o bezpieczeństo osób początkujących i można spalić zbędne kilkogramy ;) http//:www.kickboxing-warszawa.com
Moja siostra studiuje w Wawce, chciała by się zapisać na coś takiego i w ogóle nie ma pojęcia o sportach walki. Mam pytanie jaki jest koszt treningów i czy trenerzy ogranięci i znają się na rzeczy?
1263831097000
agawa788
Wysłana - 19 stycznia 2010 00:28
Koszt w tej chwili to 120 miesiecznie. treningii na poczatku są 2 razy w tygodniu. jak czlowiek zlapie podstawy trener doklada 3 trening sparingowy. Czyli finalnie w cenie są 3 treningii. Pierwszy trening jest za darmo można przyjść i zobaczyć czy się pdoba. 90% tych ktorzy przychodza to zostają trenować. Trener jest ogarnięty, Trener kadry Polski i czlonek zarżądyu PZKB. Ma dobrych zawodników walczących w formulach z low-kickiem jak i w semi-contact. Indywidualne podejście do zawodników. Trenuje dużo kobiet bo mogą rozwijac sie sportowo jesli chcą a mogą trenowac rekreacyjnie i troche schudnąć;) I co ważne jest bezpiecznie, nikt nie lamie sobie nosów co dla dziewczyn tez jest pewnie wazne. Możesz polecic siotrze. A siostar mysili o sporcie czy raczej o rkreacji ruchowej?
1263857319000
agawa788
Wysłana - 19 stycznia 2010 00:31
Nic nie szkodzi że niema pojęcia. W grupie początkującej wszystkiego uczy się od podstaw. Wiek i wysportowanie nie ma znaczenia bo treningi prowadzone są tak żeby z najbardziej niewysportowanej osoby wyciągnąć jak najwięcej.
1263857486000
raul69
Wysłana - 19 stycznia 2010 16:04
Siostra raczej rekracja, ale ma serce do walki po mnie haha ja trenuje w KS Semiramida Pułtusk... w wakacje trenowała ze mną ma jakieś podstawy podstaw ale raczej bała by się sparingów. Jednak myśle, że mogła by sie przełamać i pokonać swój strach... trenujecie czasami przy muzyce? Kobiety chyba to lubią... o ile wiem kiedyś było coś jak aero- kick boxing nie wiem moge się pomylić w nazwie jest coś takiego u was? A jeśli nie czy trenujecie czasami przy muzyce?
1263913453000
agawa788
Wysłana - 19 stycznia 2010 17:29
Tak robimy też takie treningi, nie aerokickboxing ale wlaczamy muzykę przy cwiczeniach gdzie nie trzeba komentarza trenera. Napewno nabieze troche odwagi bo zajęcia prowadzone nie sa na lup cup tylko pomalu pozwalają uwierzyc w siebie. Cwiczysz cwiczysz i nagle dostrzegasz ze cis sie zmienilao, kiedys balbys sie to zrobic a teraz nie.
1263918575000
raul69
Wysłana - 20 stycznia 2010 16:11
Świetnie powiedziane.... sam wiem to po sobie, przekaże jej i napewno polece klub innym pozdrawiam.