Treningi JEET KUNE DO w Warszawie prowadzone przez WOJCIECHA ADAMUSIKA
kemot722
Wysłana - 09 listopada 2006 07:35
Sprawdź swoje BMI
Jutro (piątek 10 listopada) w Warszawie BEZPŁATNY TRENING JEET KUNE DO w Warszawie w Zespole Szkół Elektronicznych i Licealnych przy ul. gen. Zajączka (róg Mickiewicza; Żoliborz).
Jeśli będzie minimum 20 osób zdecydowanych na uczęszczanie na regularne treningi, to utworzy się sekcja, bo WOJCIECH ADAMUSIK będzie miał do kogo przyjeżdżać z Łodzi. Przyjazd trenera dla kilku osób się nie opłaca i odbiłby się na kosztach treningów.
Niestety ludzie ochoczo deklarowali chęć udziału w treningach, a niewielu później chodziło. Jedni na wstępie najpierw dzwonią, że chcą trenować i tuż przed treningiem odwołują (słuch o nich ginie), drudzy pochodzili kilka razy i ich wcięło (zawrócili głowę i olali sprawę), a zostało 8 osób. Z powodu liczebności "stada", działalność w przyczyn finasowych została zawieszona. Mamy nadzieję jednak, że ludzie znajdą się ludzię którzy będą chcieli na serio, a nie tylko wpaść do sekcji i wypaść - wtedy wystartujemy we wrześniu/październiku - jak nas będzie 20 to z W.A. to ustalać. Zrozumiałe jest to, że nie każdemu JKD musi przypaść do gustu. Miło by było jednak gdyby ta osoba nie mówiła, że jedną z obowiązkowych 20 pewniaków. My potrzebujemy ludzi, którzy wiedzą czego chcą (treningu JKD), a nie takich co może zabłądzą kilka razy na trening zamiast na piwo i w końcu bez słowa sie ulotnią zamiast powiedzieć wprost, że to nie jest to czego szukali. Sprowadzając trenera z Łodzi liczymy na troche powagi! Namawiamy trenera by przyjeżdżał, to niech te osoby które o to zabiegały skorzystają z tego!
kurcze sam bym chetnie zaczal na to chodzic ale za daleko dla mnie
1215951021000
kemot722
Wysłana - 13 listopada 2009 17:10
Nowe miejsce treningów Jeet Kune Do w Warszawie.
JEET KUNE DO WARSZAWA
Jeet Kune Do korzysta z wszelkich możliwości i nie jest ograniczone, stosuje każdą technikę i używa wszelkich środków, które prowadzą do celu. - Bruce Lee, twórca Jeet Kune Do
TRENINGI ODBYWAJĄ SIĘ:
Wtorki: 18:00 – 19:30 Czwartki: 20:00 – 21:30 Klub Sportowy „Movement Designers” Warszawa, ul. Kolejowa 9/11
Kto prowadzi zajęcia jkd w Warszawie ? czy wogóle one sie odbywają ?
Każdy ma swój cel
1260389297000
kemot722
Wysłana - 10 grudnia 2009 22:18
"czy wogóle one sie odbywają ?"
A o czym ja pisałem w poprzednim poście? Zajęcia odbywają sie, ale pod nowym adresem, wyżej podanym.
"Kto prowadzi zajęcia jkd w Warszawie ?"
Zajęcia prowadzi pan Krzysztof Bański, uczeń Sifu Wojciecha Adamusika (numer do niego w informacji powyżej). Z pewnością można sie od niego wiele nauczyć. Wystarczy chcieć ;)
Kemot 722 powiedz mi coś o tym mistrzu nie wiem jak mu tam ten co kiedys pisałes ze jak sie zbierze 20 osób to on przyjedzie a co tak to mu nie zależy na rozpoczeciu zajęc co z niego za mistrz chodzi mu tylko o kasę ? jak by mu zależało to i z 1 osoba trenował. Nie myślisz tak ?? pozdro
Każdy ma swój cel
1268697107000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 16 marca 2010 10:41
pisałes ze jak sie zbierze 20 osób to on przyjedzie a co tak to mu nie zależy na rozpoczeciu zajęc co z niego za mistrz chodzi mu tylko o kasę ?
Życie to nie bajka trać kasę na przyjazd ( oraz czas) do tego płać za salę i wszystko za darmo