Wysłana - 28 czerwca 2010 23:53 Przeniesiony przez Banan z działu 'Trening dla początkujących'.
Sprawdź swoje BMI
Mam zamiar kupic bialko i kreatyne. Co polecacie ? Mam juz troche masy, miesni i sily i teraz chce zaczac trening na powaznie Kumpel, ktory jeszcze miesiac temu wyciagal na klate tyle co ja (tj. 80kg) ostatnio kupil Bsn N.O - Xplode. Mowil ze bardzo dobre sa efekty i polecal. W necie duzo artykulow na temat NO Xplode nie ma i chce sie tutaj Was polecic czy warto i czy to przypadkiem zadnych skutkow ubocznych nie ma? Z gory dziekuje za odpowiedzi   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 17   Waga: 74   Wzrost: 183   Cel treningowy: wyrzezbione cialko ;d   Staż treningowy na słowni: rok z przerwami (aktualnie cwicze 4 miesac)   Uprawiane inne sporty: pilka nozna, plywanie   Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): laweczka, sztanga, gryf, full naklad, hantle, drazek   Dieta: zawarta w bialko, nie bede sie rozpisywac ;)   Przeciwskaznania medyczne: -   Zażywane suplementy: 2 miesiace na samej kreatynie.
Uprzedzając Twe kolejne pytanie dawkowanie w większości wypadków standardowo wygląda następująco: Dni treningowe: 5g rano, 5g po treningu Dni nietreningowe: 5g rano
Póki co nie zaprzątaj sobie główki całą resztą (stacki, przed treningówki, stymulanty etc.) bo na nie przyjdzie odpowiednia pora, lecz jeszcze nie teraz.
W necie duzo artykulow na temat NO Xplode nie ma - kłamczuch...
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2010-06-30 10:34:55
Mind is everything..
Ekspert -
1277886642000
Cichy__
Wysłana - 30 czerwca 2010 12:06
dziekie za informacje ;p no mam juz w domku monohydrat vitalmaxa ;p to N.O. Xplode sie oplaca ? ;d