Siemanko, Mam takie do Was zapytanie, właściwie to prośbę, czy mógłby ktoś mi ułożyć dietę? Zależy mi na redukcji tkanki tłuszczowej (nie tylko w obwodach ale i wagowo). Na siłownię chodzę regularnie, jestem 6 dni w tygodniu, co drugi dzień ćwiczę siłowo, a tak to aeroby, no i codziennie spinning, raz w tygodniu jeszcze chodzę na rozciąganie. Waga 72 kg Wzrost 175cm Proszę o odpowiedź
1240044936000
Morales_37 Zdrowa Kuchnia
Wysłana - 18 kwietnia 2009 12:19
A dlaczego ktoś ma za Ciebie dietę układać? Możesz sobie sama ułożyć na podstawie tego, co jest na SFD. Pod moim postem masz linka do 10 wskazówek żywieniowych, warto przeczytać. Jeżeli nie wiesz jak dietę układać to nie układaj. Odżywiaj się zgodnie z 10 wskazówkami i wystarczy.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -
1240049959000
Klaaudiaaa
Wysłana - 19 kwietnia 2009 15:08
Dzięki ^^^
1240146488000
Saide
Wysłana - 21 kwietnia 2009 22:01
ehhh ja w jakieś 5 miesięcy spaliłem 13kg, ale teraz mam problem duży z którym nie potrafię sobie dać rady sam, ale o tym wolał bym z doświadczonym pogadać drogą mailową albo na całkiem "mniej zaludnionym" artykule,
1240344068000
Morales_37 Zdrowa Kuchnia
Wysłana - 21 kwietnia 2009 22:09
A dlaczego na priv? Tu jest więcej osób które są w stanie doradzić i dlatego najlepiej jest na forum.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -
1240344596000
Saide
Wysłana - 21 kwietnia 2009 22:17
No dobra, więc zadam pytanie jak będziesz mógł Ty lub też ktoś inny odpowiedzieć to będę szczęśliwy.
Więc tak:
Redukuję się już z 5 miesięcy (ogólnie zacząłem 6 miesięcy temu ale w połowie gdzieś miałem miesąc przerwy gdyż miałem staw skokowy naderwany i musiałem gips nosić więc robiłem siłownię ale tylko to co dawałem rade, klata, bic, tric, plecy itp) Wcześniej zeżarłem 2 opakowania Dyma-Burna. Ale po ostatnim opakowaniu miałem z 1-1,5 miesiąca przerwy od spalacza i od AEROBÓW. I tydzień temu kupiłem Scorch'a, BCAA i Białko (tak mi Koniu polecił, na zastępstwo Dyma-Burna) i zacząłem: na zmiane 1 dzień FBW, to drugi dzień 50 minut biegania (tzn biegałem do oporu 6-7 minut później troche szybkiego marszu i jak zdrowie wróciło po 2-3 minutach to biegłem znowu bo słaba kondycja) i po CAŁYM TYGODNIU ani milimetra nie ubyło, NIC, a przecież ponad miesiąc ani nie biegałem ani nie brałem spalaczy. Miche trzymam taką jak wcześniej tyle że zamiast na noc twarogu to wypijam białko WPC - tak jak mi Tomek Bobrowski doradził, Mam zastój nie wiem dlaczego co moge zrobić ? :(
PS: od aerobów przerwe miałem ale od siłowni w zasadzie dłuższej przerwy niż 3 dni nie miałem może tu jakiś siedzi problem?