Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening w domu po 2 latach silowni

tutto

Wysłana - 07 stycznia 2009 02:50    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.Mam 27 lat,przez ostatnie 2 lata cwiczylem na silowni.Niedawno zaczalem trenowac Muay thai.Musialem zrezygnowac z silowni ze wzgledu na czas i pieniadze.Pytanie brzmi czy to co osiagnalem do tej pory na silowni moge utrzymac cwiczac w domu?No a najlepiej byloby nadal zwiekszac mase cwiczac w domu.Czy jest to mozliwe?Niestety laweczka nie wchodzi w gre(brak miejsca).Moje dane znajdziecie w profilu.Z gory dzieki za pomoc.

(L)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 stycznia 2009 09:11 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Villi83

Wysłana - 07 stycznia 2009 09:11    Edytuj Cytuj
Jak najbardziej ze mozesz cwiczc w domowym zacziszu korzystajac ze sztangielek nawet troche wyobrazni jesli cwiczyłes 2 lata to musisz miec pojecie co czym sie je:) ostatnio na jednej stronce widziałem zestaw cwiczen domowych bardzo ciekawe:)

Mawashi

Wysłana - 07 stycznia 2009 10:15    Edytuj Cytuj
W tym dziale masz dwa treningi domowe. Jeśli ułożysz coś dla siebie to pomożemy zweryfikować czy będzie to odpowiednie dla osoby o Twoim stażu treningowym i prowadzonej obecnie aktywności fizycznej.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening w domu po 2 latach silowni

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.