Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening w domowej siłowni

grooven

Wysłana - 14 marca 2010 16:59    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Narazie zaczynam ćwiczyć, raz w tygodniu chodze na "mini siłownie" do kolegi.Do dyspozycji mamy: hantle, atlas, worek, obciążniki na ręce, ławeczka do brzuszków.Nie jest to zachwycający sprzęt ale... zawsze coś.Od 2 tygodni chodze na Muay Thai, od 3 lat trenuje piłke nożną, więc z mięsniami nóg nie ma tutaj problemu.Mam 17 lat wzrost 185cm i 68kg.
Waszym zdaniem przed rozpoczęciem jakiegokolwiek ćwiczenia powinienem nabrać wagi.Czy do tego sprzętu można opracowąc jakiś trening, serie i jak sie odżywiać?
Jeżeli pomyliłem temat to sory..;/

Zmieniony przez - grooven w dniu 2010-03-14 17:02:37

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 marca 2010 14:15 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Orson_lol

Wysłana - 16 marca 2010 14:15    Edytuj Cytuj
z takim sprzętem można wszystko
więc z mięsniami nóg nie ma tutaj problemu - jest problem. może i szybko pobiegniesz ale obstawiam ze robiąc przysiad z 60 kg nie wstaniesz z podlogi po 4 powtórzeniu (może lekko przesadzam) także nie wymiguj sie piłkami nożnymi. Trening FBW dla Ciebie jeden zestaw, 3 razy w tygodniu. Co do odzywiania narazie nie układaj żadnej specjalnej diety ale 10 wskazówek musisz stosować. i tyle. Poza tym cierpliwość, do wakacji świata nie zdobedziesz ale na przyszłe wakacje juz jak najbardziej.

"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )

grooven

Wysłana - 17 marca 2010 23:24    Edytuj Cytuj
nie chodzi mi żeby dobrze wyglądać na wakacje, to nie ma znaczenia jak dla mnie.Nie bede tego robił by poszpanowac ciałem na plaży... zaczynam stosować FBW.Mam jeszcze jedno pytanie czy do tego białko??

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening w domowej siłowni

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.