Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening siły i biegania (głównie biegania)

Czooko

Wysłana - 27 grudnia 2009 22:11    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam chciałbym bardzo szybko biegać, być silnym i w ogóle szybko się poruszać i dobrze się BIĆ. Urządzamy sobie czasem bójki z kolegami ale tylko dla zabawy i chcę w nich zwyciężać i bardzo szybko biegać. Poza tym chciałbym skakać na skakance min. 100 skoków za jednym zamachem w dobrej formie robię 80 ale nie trenowałem więc teraz średnio 40 robię. Oczywiście aby się bić trzeba znać jakieś techniki a ja znam tylko dwie.
INFORMACJE O MNIE
Urodzony: 02.20.2001r. czyli niedługo będę miał 9 lat
Waga: 45 kg
Wzrost: 135-138 cm.
Techniki walki: Nelson, Miażdżenie żył (sam opracowałem(powaliłem tym brata)
Styl walki: Cóż walę pięściami najczęściej w brzuch i po plecach a poza tym to wysokie kopniaki w twarz i umiem zrobić takie coś że jak stoję naprzeciwko kolesia to umiem trafić go w tylnią część ciała.
Dawniej trenowałem: rozciągałem się na szpagat i hantlami 2,5 kg. ale to przejściowo może 2 tygodnie może 3.
Dieta: brak po prostu jak jestem głodny to jem i tyle
Więc potrzebował bym jakiejś fajnej techniki do bicia planu biegania i rozplanowania treningów siłowych. Do biegania mam 1 hektar pola więc jest gdzie biegać.
Dobra umiejętność bicia się potrzebna mi jest aby uspokoić niektórych bardzo wkurzających kolesi i aby mieć dobrą reputację u dziewczyn xD.
Liczę na szybką odpowiedź i z góry wielkie dzięki

Zmieniony przez - Czooko w dniu 2009-12-27 22:13:13

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 grudnia 2009 22:52 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

spawn_01

Wysłana - 27 grudnia 2009 22:52    Edytuj Cytuj
dobre dobre za duzo sie filmow na ogladales. Na silownie to chyba troche za mlody jestes. A jesli chodzi o techniki to zapisz sie do jakiejs szkołki bokserskiej czy innego klubu, wyzyjesz sie i nie bedziesz swirowal pawianna przed pannami

Josemose

Wysłana - 27 grudnia 2009 23:47    Edytuj Cytuj
Jak na 8 lat to masz dobrze opanowaną pisownie

www.streemo.pl/josemose
[http://********/josemose.com]
<------ ZAPRASZAM

Czooko

Wysłana - 28 grudnia 2009 10:17    Edytuj Cytuj
Tak wiem. To forum o sporcie więc nie będę się chwalił moimi skromnymi xD naukowymi osiągnięciami. A co do chodzenia na nauki bokserskie to niemożliwe mogę uczyć się jedynie gry na organach bo w okolicy żadnej szkółki nie ma. Proszę o szybką odpowiedź bo chciałbym zacząć od nowego roku. Mam nadzieję że nie trzeba będzie kupować żadnych sprzętów. Bo moje 1200 zł leży sobie bezpiecznie w banku a poza tym bieżnia chyba dość sporo kosztuje więc nie wystarczyłoby mi funduszy. Proszę aby te ćwiczenia nie były z kosmosu tylko coś prostego a mój rekordowy dystans przejechany na rowerze za jednym razem to 9 km.

spawn_01

Wysłana - 28 grudnia 2009 12:15    Edytuj Cytuj
Wygodne adidasy, dres, mp3 i smigasz po tym 1 hektarze pola

Czooko

Wysłana - 28 grudnia 2009 13:03    Edytuj Cytuj
Ok czyli bieganie już załatwione a siła? Jak trenować ? Wiem tylko że można machać hantlami podnosić łom (sztangę) ale to za mało i nie wiem jak to sobie rozplanować. Łom robi mi za sztangę bo mieszkam na wsi.

EDIT

Zmieniony przez - Czooko w dniu 2009-12-28 13:05:28

spawn_01

Wysłana - 28 grudnia 2009 16:25    Edytuj Cytuj
Jesli chodzi o sile to narazie daj sobie spokoj jestes o duzo za mlody na cwiczenia silowe. Biegaj ile chcesz bardzie to chodzi o czas nie jestem jakims znawca ale mysle ze 40-50 minut wystarczy

Czooko

Wysłana - 28 grudnia 2009 18:30    Edytuj Cytuj
Szybko biec czy bardziej truchtem?

FenixTT

Wysłana - 29 grudnia 2009 07:19    Edytuj Cytuj
Raz tak raz tak
na zmianę

TATA MIKOŁAJA

Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest
[http://www.TTSzczecin.pl/]

Czooko

Wysłana - 29 grudnia 2009 12:37    Edytuj Cytuj
Dzięki. Maj jeszcze jedno małe pytanko. Mianowicie. Czy bieg z obciążeniem 5-10 kg. to dobry pomysł?

spawn_01

Wysłana - 29 grudnia 2009 12:43    Edytuj Cytuj
Mysle ze narazie powinienes biegac normalnie. Jak bedziesz mial z 16 lat to mozesz sie bawic w takie rzeczy narazie sobie odpusc

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening siły i biegania (głównie biegania)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.