WItam cwicze juz 8 miesiecy w kierunku rozrostu masy (teraz przerwa miesiac)...ale teraz to chcialem polaczyc to z treningiem sprawnosciowym, chcialbym zeby rosly moje gabaryty, ale zeby byla tez sila (m.in. z powodu wspinania) chodzi o liczbe powtorzen...jakby ktos mogl to moze i zaprojektowac mi trening (ławka-mozliwosc skosu, hatelki, gryf, gryf lamany, drazek do podciagania <--sprzet jaki posiadam)3 z mozliwoscia 4 dni treningu..diete tez zaprojektuje bo z treningiem rusze do tygodnia...wiadomo pierwszy miesiac to taki zeby wrocic do formy :) &nbsp; Płeć: Mężczyzna &nbsp; Wiek: 18 &nbsp; Waga: 72 &nbsp; Wzrost: 172 &nbsp; Cel treningowy: masa-sprawność &nbsp; Staż treningowy na słowni: 8 miesięcy &nbsp; Uprawiane inne sporty: basen, wspinaczka, chodzenie po gorach &nbsp; Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): ławka-mozliwosc skosu, hatelki, gryf, gryf lamany, drazek do podciagania &nbsp; Dieta: dostosuje do treningu w zaleznosci ile bede musial kcal zjadac ;) &nbsp; Przeciwskaznania medyczne: niema &nbsp; Zażywane suplementy: moge kupic, na pierwszy cykl po 2 miesiacach do 250 zl
Zwykle FBw, 15-10-5, 5x5, HST Masz dowolnosc wyboru Ale na poczatek polece ci Zwykle FBw, a pozniej juz cos konkretnego
zdr.
MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"
Ekspert -
1220900813000
stana7
Wysłana - 08 września 2008 21:26
fbw nie za bardzo lubie ale rady poslucham mysle ze z 5 tygodni, wystarczy zeby zmienic na split? a i mysle ze bys mi pozniej cos pomogl w projektowaniu treningu jak w/w opisywalem :)